facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Konkelgoed Lebbeke

Konkelgoed Lebbeke

Info

Dit is de Facebook pagina van GO! 't Konkelgoed Lebbeke.

Adres: Centrumstraat 24, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: +3252411948
Stad: Lebbeke
Route: Centrumstraat 24
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: DE PUZZEL Lebbeke, VBS Lebbeke, Konkelgoed Opwijk
Recensies
Ik heb het geluk te mogen lesgeven in deze prachtige groene school! Ik mag samenwerken met een topteam en vind het fijn dat de kinderen zich hier tijdens de speeltijden kunnen uitleven in een zee van ruimte, omringt door hoge bomen. Helena en Lars gaan hier graag naar school en mijn oudste studeert ondertussen wiskunde-wetenschappen, na zijn lagere schooltijd. Hij werd goed voorbereid op het middelbaar onderwijs!
De kinderen gaan er met veel plezier naartoe, mooie groene school met een zeer goed team.
Groene school, op een prachtig domein drie MOSlogo's!. Zo heeft elke klas zijn eigen klasboom die door de seizoenen heen geobserveerd en besproken wordt. Er is ook een klastuin, een boomgaard, een bloemenwei en schoolkippen. De kinderen hebben er veel ruimte om te leren en te spelen. Er zijn plannen voor een buitenklas. Tof, open team. Als ouder ben je er even welkom als je kind. Ieder kind krijgt er de begeleiding die het nodig heeft: er is een breed zorgbeleid, ook voor hoogbegaafden of kinderen die extra uitdaging nodig hebben. De school heeft een leesklas onder de middag kan er gelezen worden, in een knusse klas, onder begeleiding, de kinderen werken mee met de jeugdboekenjury. Ook wijkschool 't Focheltje daar zit onze jongste zoon, is heel speciaal: een beetje alternatief, rustig gelegen en een hele gemoedelijke, warme school. Onze kinderen hebben hier zeer mooie herinneringen: een pracht van een kleutertijd en toch uitstekend voorbereid op het eerste leerjaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid