facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koning Boudewijnstadion

Koning Boudewijnstadion
Adres: Marathonlaan 135/2, 1020 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 474 39 40
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Marathonlaan
Huisnummer: 135
Postcode: 1020


Recensies
Genoten van een prachtig concert van Rammstein op deze locatie.nnZeer geschikt om er te kunnen genieten van een fantastisch concert.nnHet station biedt ruimte voor staanplaatsen als zitplaatsen.nnParking C is op wandelafstand in de buurt en vlot bereikbaar.nDaar is er meer dan genoeg ruimte om u wagen te parkeren.nnDe minpunten die ik ervaren heb bij het stadion isnde krappe beenruimte in de zittribune, het enorme urinoir zonder tussenschottennen het gebrek aan een afdak als schuilplaats voor de regen wanneer je je buiten de tribune begeeft.
kom op tijdnn grote parking rond het stadion Parking C nn ingang te volgen met verlichte pijlen op de straat. Je moet de cijfers volgen dat aangegeven is op jouw aankoopticket. tribune 1 , 2 , 3.... zo kom je zeer snel aan op je gewenste locatie en hoef je niet het hele stadion rond te hollen.nn ordelijke, propere stadion, schone stoeltjes, geen vuilnn duidelijk aangegeven waar je naar toe moet binnen het domein. De ingangen staan netjes gekleurd volgens ticket boven aan de deur.nn drank & eten : met een 'drank/foodbankkaart ' die je daar moet aankopen/opladen en enkel daar te gebruiken is. Je moet ze opladen aan de 'kassa ' min 5 euro : €20, €,30,€50,..nDrank : €2,60 voor water, cola, bier...nChips : €2,50nn : er is een ophaalpunt waar je je herbruikbare bekers kunt inleveren €1voor beker, €0,20 Voor cola/water flesjesnEr wordt niet in cash geld omgeruild. Het bedrag van de ingeleverde bekers/ flesjes wordt op je ' excl bankkaart gezet, hiermee kan je de volgende keer weer mee betalen. Bankaart electronisch of cash op laden aan de kassa.nn het is toegestaan om eigen drank mee te nemen geen idee of het voor alle dranken isnn fouilleren gebeurt netjes en keurig mannen bij mannen / vrouwen bij vrouwennn toileten zijn aanwezig op elke etage, netjes en heel ordelijk.nn om huiswaards te gaan zijn alle ingangen open waardoor er geen drukte ontstaat.nn politie is democratisch aanwezig bij de kruispunten om alles in goede banen te laten lopen. Zeer sympatiek.
Het concert van The Weeknd was schitterend in dit stadion. Leuk in de buitenlucht. Na het concert was het overal heel lang wachten om in de massa naar buiten te gaan, zowel in het stadion als op de parking. Het heeft zeker meer dan een uur geduurt tegen we buiten waren. Maar viel al bij al wel mee.
Concert Rammstein bijgewoond.nnTop-organisatie bij grote, druk bezochte events.nZowel de verkeersstroom van snelweg naar parkings, als de sturing van de mensenmassa hier doorheen tot aan het individuele plekje in de tribunes is perfect uitgekiend!nnEnig minpunt is dat de consumpties duur uitvallen aan het stadion. Verplicht gebruik van een betaalkaart van 1€ voor het specifieke event, en 1€ bekerkost per consumptie. Deze krijg je retour op de kaart bij inlevering. Het resterende bedrag kan je online terugvragen, tegen een refund-fee van 1€. Bovenop de kost van 3,75€ per consumptie betaal je dus een verdoken vaste kost van 2€. Organisatie kost nu eenmaal veel.
Ruim stadion, weliswaar wat verouderd. Door atletiekpiste tussen het veld en de tribunes grotere afstand tussen de supporters en spelers maar toch veel ambiance in het stadion tijdens wedstrijden van de Rode Duivels. Qua drankvoorziening en sanitair goed geregeld qua vlotheid, wel spijtig dat je een ring lager naar de wc moet als je in de bovenste ring zit. Ruime parking C in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid