facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kong Fu Ge Take Away - 孔府閣

Kong Fu Ge Take Away - 孔府閣

Info

Kong Fu Ge Take Away - 孔府閣

Adres: Hendrik Consciencestraat 27, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +3216207386
Stad: Leuven
Route: Hendrik Consciencestraat 27
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: China Take Away Leuven, Chinees restaurant Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The sushi lounge The sushi lounge 708 meter Take away, delivery & eat in wok and sushi
XiangXiang 湘香 XiangXiang 湘香 850 meter Heel lekker, ruime porties, vriendelijke uitbaters, correcte wachttijden. Ik kom hier...
meester kok  ping meester kok ping 1 km MEESTER KOK PING
Recensies
Hands down de beste en meest authentieke Chinees van Leuven en omstreken! Heel klein tweemanszaakje in een rijtjeshuis. Uitgebreid, gevarieerd menu. Goede porties aan een correcte prijs. Opgelet, je kan enkel cash betalen. Een absolute aanrader!
Voor mij nu al 10j lang de beste Chinees in Leuven! Lekkere soep, nasi goreng en vooral ook de babi pangangEten: 5/5
Klein restaurantje, alsof je in de living zit. Enorm lekker eten en veel keuze.Eten: 5/5
Zeer lekkere Chinees! Met oudjaar voor vier personen vlot besteld, op tijd klaar, hoge kwaliteit en superlekker. Wij komen nog!
Sublieme smaken, heerlijke ervaring. Echte aanrader!
Authentiek chinees eten aan democratische prijzen, supervriendelijke mensen die hun eten met liefde voor je klaarmaken. Dit is veruit het beste chinees die ik al gegeten heb en dit is nu een wekelijks stekje geworden om te eten. Grote aanrader!
Enkel betalingen mogelijk met cash... in deze coronatijden niet erg hygiënish voor een restaurant aangezien de persoon daarna met de voeding in aanraking komt...
Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit zeer goed. Tijdens de warmste dagen kan het moeilijk zijn want ze hebben er geen airco.
Fantastisch eten, vriendelijke bediening. Erg klein en heel eenvoudig ingericht restaurantje. Duurder dan normaal, maar grote porties.
Lekkere chinese keuken. Soms moet je héél véél geduld hebben. Afhalen mogelijk. Probeer het stoofpotje met aubergine eens ter plaatse opeten!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid