facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kompas Camping Nieuwpoort

Kompas Camping Nieuwpoort

Info

Kamperen met de grote K

Adres: Brugsesteenweg 49, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 058236037
eb.gnipmacsapmok@troopwuein
Stad: Nieuwpoort
Route: Brugsesteenweg 49
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kompas camping nieuwpoort plattegrond, camping nieuwpoort staanplaats, kompas camping nieuwpoort adres, kompas camping nieuwpoort boeken, kompas camping nieuwpoort zoover, stacaravan te koop kompas camping nieuwpoort, kompas camping nieuwpoort facebook, camping kompas westende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoxel at Star-Tent Hoxel at Star-Tent 356 meter Super snelle en vlotte service. Nette witte tenten met stabiele vloer! Zeker aan te r...
IKamper daktent België IKamper daktent België 639 meter Als officiële iKamper dealer in België kan u bij ons steeds het laatste model bezicht...
Polderpark 1 Nieuwpoort Polderpark 1 Nieuwpoort 4 km Slechtere uitbating is haast onmogelijk. Blij dat we beslisten te verhuizen van Polde...
Recensies
Voor de tweede keer hebben we onze vakantie op deze camping doorgebracht. En voor de tweede keer hebben we ons dat absoluut niet beklaagd. Er is goed sanitair, het restaurant is prijs/kwaliteitsgezien dik in orde en het personneel vriendelijk. Het enige minpuntje is dat de handzeep en doekjes bij de toiletten meestal op zijn. Dit zou beter moeten worden opgevolgd. Maar voor de rest absoluut geen klagen!
Op 29 december kwamen wij aan met onze camper op onze plaats. Bij het oprijden van ons plekje zakte de camper 15 cm in de kletsnatte grond. Ik zat vast!!! Dit gemeld aan de receptie en 15 minuutjes later kwam een tractor aangereden die ons er uit trok...opgelost...we kregen een plek met harde ondergrond...Dankjewel om dit zo snel op te lossen en ons toch nog een fijne vakantie te bezorgen. Top, top, top.
Op zich alles zeer lekker , maar waarom dan 1 ster . Ik denk dat je vaste klant moet zijn wij zitten hier al meerdere jaren maar komen niet altijd eten gevolg 45 min zitten wachten op een drankje weten dat er gereserveerd was om te komen eten . Na dat er 5 tafels later dan ons toegekomen waren en allemaal hun drank al hadden en wij er nog zaten zonder onze drank had ik het gehad . Sorry maar als ik 3 kwartier moet wachten op mijn drank!
Nog steeds een mooie grote camping. De speeltuinen zijn zeer leuk voor de kinderen. De animatie was in de herfstvakantie wat minder dan andere jaren. Het was een goede vakantie voor het gezin.
De staanplaats was niet goed geen verharde grond met gevolg caravan vast gereden+ caravan vuil door de modder. Stonden ver van sanitairgebouw. Voor de rest sanitairgebouw proper en vriendelijke uitbaters. Propere camping goed onderhouden.
Wij hadden een nieuwe Xl plaats met privé sanitair geboekt voor 5 dagen. Voor wat meer luxe geven we graag iets extra, maar na onze ervaring is dit de duurste plaats met het minste comfort. Bij aankomst wordt er van je verwacht dat de kampeer installatie op het verharde gedeelte wordt geplaatst. Als eerste is de verharding vervelende gemalen schelpen. Als tweede is het niet mogelijk om een voortent aan de caravan te plaatsen omdat je geen grondpennen in de grond krijgt om te tent strak te zetten en te bevestigen omwille van de betonnen vloerplaat onder de schelpen. Er is geen wateraansluiting noch afvoer waar je de caravan kunt mee voorzien, dus steeds als je wat water nodig hebt of je handen wil wassen tijdens het koken moet je naar het sanitair. In het sanitair is er niets van kapstokken voorzien waar je eventueel je natte handdoek kan ophangen om te laten drogen. Na mijn ergernis over het niet kunnen plaatsen van een voortent, kreeg ik de toestemming om gelijk met de boordstenen te staan zodat ik de tent op het gras kon plaatsen, helaas was dit ook niet mogelijk omdat het gras 10 cm lager ligt en de bodem zo drassig was dat we met meer modder naar huis zouden gaan dan we gekomen waren. Dan, overal vindt je wel iets van rondslingerend vuil of een verloren ‘kakzakje’, dit is niet meer dan normaal als je langs de vele wandelpaden op de camping nergens een vuilbak aantreft buiten de uitpuilende bakken aan de speeltoestellen. Voor ons was dit een tweede teleurstellend bezoek aan deze camping. Ps, graag wil ik de persoon jonge kerel aan de receptie bedanken, je hebt me vlot en correct behandeld en getracht om samen tot een oplossing te komen.
Prima camping met diverse verbijfsmogelijkheden. Behulpzaam en vriendelijk onthaal. Mooie recreatiemogelijkheden voor groot en klein. Toegang met nummerplaatherkenning is een groot voordeel. Aanrader.
Verzorgd chalet. Restaurant lekker, maar naar ziekenhuis smakende pepersaus. De kok steekt het op de strafste van de pepers, maar dit smaakte anders dan peper. Vlotte bediening!
Mooie camping, prachtige plekken om met de camper te staan. Wel weinig flexibel om brood te bestellen als je iets te laat bent.
Waarom maar twee sterren voor een camping waar sanitair in orde is en net? Waar veel faciliteiten zijn? Omdat er nul,nul controle is op het naleven van het reglement. Tentje bijzetten bij camper? Als je het vraagt mag het niet maar als je het doet zonder vragen zien ze het niet. Honden aande leiband? Het moet, maar ... En dan vooral het lawaai na 22u Tot 23u hoor je auto's oprijden, voetballende jongeren, luid gebabbel met meerderen aan de caravan, en dit tot na middernacht. Vandaar de twee. Spijtig. We probeerden deze camping nu al een paar keer maar we constateren steeds het gebrek aan controle. Alle personeel is heel vriendelijk, maar directie zit in hun ivoren toren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid