facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koliba

Koliba
Adres: Rue Saint Remy 29 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 222 22 41
Stad: Luik
Route: Rue Saint Remy 29
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: tripadvisor bratislava, bratislava omgeving, bratislava tripadvisor things to do, wat te doen in bratislava, toerisme bratislava, zwemmen bratislava, bratislava natuur, bratislava toeristische informatie
Recensies
Zeer leuk adresje om iets te eten. Zeer vriendelijk personeel en prijs / kwaliteit een aanrader. Enige minpuntje is de zuure groetjes als apperitief hapje. Dit is echt geen meerwaarde. Ook de witte kool in het zuur bij het hoofdgerecht is echt niet lekker. Als ik de eigenaar een tip mag geven, vervang dit door een schijfje tomaat. Die groenten in het zuur zijn echt niet lekker. En maken je gerecht echt niet beter.
Komen hier al jaren, Akza, de eigenaar is heel vriendelijk en heeft iedere dag een apart gerecht wat niet op de kaart staat. Alle gerechten van de kaart zijn zeer smaakvol maar er wordt bijvoorbeeld niet zoals in Nederland groente of sla bij een hoofdgerecht geserveerd.
Matig van smaak, prijzen wel laag
Heel leuk restaurantje! Het welkom is gemaakt door de baas! Prachtig overdekt terras met Chinese moerbeiboom! De gerechten zijn uitstekend! Waar voor je geld, eerlijk!
Dit is een uitstekend Servisch restaurant. De gerechten zijn zeer goed geserveerd en goed voorbereid. Vaak zijn er dagschotels die de vriendelijke eigenaar u met plezier en humor uitlegt. De prijzen zijn zeer redelijk voor de kwaliteit van het eten. We gaan er regelmatig heen en zijn nog nooit teleurgesteld.
Een echt onverwacht juweeltje van de Servische keuken in het centrum van Luik. Grote selectie van vleesgerechten bereid met een precieze balans van authentieke huisgemaakte recepten en restaurantbediening. Snelle en vriendelijke service. Goede selectie van bier en wijn. Leuke plek om te bezoeken met een gezelschap van vrienden/collega's.
Een warme en gastvrije plek. Een typische keuken, heerlijk, smakelijk, een welkom en een onberispelijke service, gastvrij en familie! Waar voor je geld meer dan uitstekend! Gewoon wow! Het verrukt onze smaakpapillen al meer dan 30 jaar!!! Niet te missen in Luik!
Zeer vriendelijke eigenaar, zeer aangename serveerster en uitstekende gerechten met een echt goede prijs-kwaliteitverhouding! Een goed adres om te onthouden!Eten: 5/5
Afgelopen vrijdag waren we in de Koliba in Luik. Als JGa met bijna 20 man hadden we het geluk dat we nog een plekje konden bemachtigen. Het eten - heel erg goed. Over steaks, vleesspiesen, cevapcici - iets voor elke liefhebber van de Balkankeuken. De sfeer binnen is rustiek, buiten erg gezellig. Wijn en schnaps - zeker een aanrader. Bediening zeer attent. We zouden het zeker weer aanbevelen.
Vriendelijke ontvangst, lekkere keuken uit Servië en omstreken. Ontspannend terras, lokale wijnen, huis dat zijn troeven en kwaliteiten heeft behouden.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid