facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kokorosushi & Bento

Kokorosushi & Bento

Info

coming soon

Adres: corbiestraat 21, 2400 Mol (België)
Stad: Mol
Route: corbiestraat 21
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Sushi Mol, Nami Sushi Mol, Sushi Geel, Sushi Lommel, Sushi King Mol, Nami Sushi Mol menu, All you can eat sushi Mol, Sushi King Mol Menu
Recensies
Als ik 0 zou kunnen geven, zou het het zijn. We hebben allebei vreselijk voedselgif. De hele nacht virmitting en diarree. Het is zelfs zorgwekkend omdat ik zwanger ben sushi was voor mij zonder rauwe vis. Dus misschien kon de kok in zijn geweten antwoorden wat er mis was, want er was zeker iets.
Hun de ware sushi in mol. Ik hou van de wok en de kokorobox van hen. ze kennen de België de test... andere sushi's restaurants zijn helemaal niet goed.
kokoro sushi in mol is geweldig. Het zijn geen Nepalezen die sushi maken maar Japanse getrainde sushi restaurant's.
Wij hadden de 'koppel-boot' en dat was de perfecte mix! Gember super lekker zelf opgelegd. Fijne bediening.
Eerste keet besteld , zalm teriyaki met rijst en kip teriyaki met rijst. Mooi gepresenteerd in de doosjes , het was SUPER lekker lang geleden dat we nog is echt iets lekkers gegeten hadden.
Geweldige kwaliteit en snel gemaakt!
Ik wilde iets nieuws en anders bestellen en proberen, en dan online bestellen en dit is de plek, met verschillende smaken en verse ingrediënten ,altijd lekker en verrassend , ze zorgen voor elk detail.
De beste sushi dat ik ooit heb gegeten een 10/10 zeker aan de raden voor iedereen
Echt super lekker. Beste sushi bar ooit, zeker een plek om eens naar toe te gaan.
Super lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid