facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KoKinas

KoKinas

Info

Kokinas, dat is een Spaans eetfestijn bij u thuis.

Spaanse delicatessen
Wijnen & Bubbels, Sangria
Geschenken
Tapas en pintxos
Paella aan huis



"Traiteur Kokinas, das puur genieten van de Spaanse en Moorse keuken. Afhalen of leveren van tapasplanken en paella aan huis. Tapas Evergem, Gent. Spaanse delicatessen. Bij ons koop je ook échte olijfolie. Binnenkort een feestje? Denk dan eens aan een paella en tapas bij je thuis."
Adres: Eeklostraat 40, 9940 Ertvelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0491737080
Stad: Ertvelde
Route: Eeklostraat 40
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: Paella afhalen Gent, Paella aan huis Oost-Vlaanderen, Paella schotel bestellen, Paella aan huis prijs, Tim De Wispelaere, Paella restaurant Gent, Hasta La Vista Gent, Spaans restaurant Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luncherie Ertvelde Luncherie Ertvelde 57 meter Dankzij Luncherie Ertvelde kregen wij een stressarm, mooi, lekker, creatief en profes...
Qook Catering & Culinair maatwerk Qook Catering & Culinair maatwerk 375 meter Super dagschotels en leveringen aanhuis van ontbijt tot uitgebreide dinners.
Paella me gusta Paella me gusta 746 meter “Paella me gusta” geeft uw feest een Mediterraanse toets door onze verse producten te...
Recensies
Gisteren kunnen genieten van een heerlijke tapastafel ! Perfect afgewerkt, mooie kleuren, heerlijke geuren en smaken ! Zeker een aanrader ! Nog eens bedankt en tot de volgende ! Sebastian en Katia
Superlekkere paella met alles erop en eraan. Meer dan een aanrader!!!
He Tim Je paella was gewoon ongelooflijk lekker. Zelf vandaag smaakt hij nog beter. De kruiden hebben een dagje later nog meer smaak afgegeven. Alleen die pan die krijg ik niet opgegeten, wel afgelikt .
Super lekker , zeer verzorgd
Heel lekkere paella! Tim en zijn kompaan zijn heel sympathiek, professioneel, stipt en uiterst behulpzaam! Een aanrader!
Mega lekker en Tim is een supertoffe gast!!! Wij zijn fan Ellen en Dirk
Ongeloofelijk genoten van heerlijke tapasplankjes, hapjes en paella samen met vrienden en familie. Zeer tevreden van het enthousiasme en de professionaliteit van de uitstekende kok!
Zeer vlotte, vriendelijke en meer dan correcte service! Zelfs voor bestellingen buiten de omgeving van Ertvelde wordt er persoonlijk opgevolgd om zeker te zijn dat bestelde producten in juiste format en tijdig hun bestemming kunnen bereiken en dit desondanks de drukke eindejaarsperiode en bemoeilijkende covid-omstandigheden. Dankuwel!
Overheerlijke paella-avond. Een stukje Spanje en Zuiderse zon op ons bord. We hebben met zijn allen genoten. Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Top!
Apero tapas en Sangria besteld voor 10 personen. Echt top. Heel veel smaak, grote porties en prachtig gepresenteerd! Een dikke aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar KoKinas met het openbaar vervoer


Ertvelde Molenwegel 20 meter
150
195
Ertvelde Molenwegel 30 meter
150
195
Ertvelde Molenwegel 30 meter
53
56
97
Ertvelde Kerk 280 meter
Ertvelde Kerk 290 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid