facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koken en bakken met Marian workshops basisdemo's verkoop en advies Wenduine

Koken en bakken met Marian workshops basisdemo's verkoop en advies Wenduine

Info

Als gepassioneerde hobby-kok en hobby-bakker deel ik graag mijn ervaring met andere Thermomixgebruikers!
Ik ben officieel Advisor voor thermomix. Ik geef demo's en workshops en u kan de thermomix bij mij aankopen.
Aarzel niet om mij te contacteren!

Adres: Manitobawijk 21, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32496622511
Stad: Wenduine
Route: Manitobawijk 21
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Bakken met Marian brood, Thermomix workshop, Bakken met Marian wafels, Bakken met Marian pannenkoeken, Koken met Marian, Gratis recepten Thermomix, Koekjes Thermomix, Dessert Thermomix
Recensies
Wat is het toch altijd thuis komen bij Marian. Haar workshops zijn gewoon FANTASTISCH. Verleden week voor de derde keer een workshop gevolgd en er zullen er nog volgen. Marian straalt rust uit waardoor je ontspannen huiswaarts keert. En niet te vergeten met een doos vol lekkers. Marian legt alles goed uit en heeft ook veel tips mee. Voor een aankoop of een demonstratie, 1 adres: bij Marian.
Marian is een hele fijne dame om mee te praten, uitleg te krijgen en al haar recepten zijn echt super! Helemaal uitgewerkt tot in de details met heel veel uitleg en hier en daar een lekker weetje over haar baksels! Heb bij Marian mijn thermomix aangekocht en een hele volledige uitleg en mooie demonstratie ervan gekregen. Mijn vader die een thermomix via de beurs aangekocht had, maar geen demo had gekregen mocht mee aanschuiven om alle uitleg te krijgen. In 1 woord! Een TOPDAME!!
Ik kocht de TM 6 bij Marie-Anne. Zeer content van de deskundige uitleg en een demo, behulpzaamheid na verkoop, is een super vriendelijke dame. Is steeds bereid om alle probleempjes op te lossen,zowel telefonisch, messenger, whatts app.... Ik volgde ook al, allemaal haar bakworkshops. Steeds goed voorbereid, in kleine groepjes werken is super tof en zo hoor je nog es iets van mekaar ook. Gemoedelijke, huiselijke sfeer. Ik bezit al een hele kaft van haar workshop recepten en de recepten van haar web site druk ik met veel plezier af en steek ik erbij. Haar workshops zijn TOPPIE. Je krijgt ook veel mee van wat je maakte . Om verder te smullen thuis. De huisgenoten vinden het tof als je thuis komt van Wenduine aan 't 'zeetje. Ik ga met heel veel plezier naar Marie-Anne, en voel me goed bij haar. Is een Fantastische vriendin.
Ik heb al heel veel geleerd van Marian tijdens verschillende workshops in een huiselijke sfeer. Ook de vele tips dat Marian heeft zijn echt super. Kortom het is een topdame die met veel liefde voor haar vak werkt.
Ondanks dat ik mijn Thermomix 5 niet bij jou aangekocht had ik kocht hem net vóór jij startte met Thermomix sta jij altijd klaar om mij met raad en daad bij te staan. Ondertussen volgde ik reeds enkele bakworkshops die super gezellig en leuk waren. Veel uit geleerd! Bedankt Marian en tot de volgende workshop eens we terug mogen samenkomen.
Super service, super Madame, de liefde voor haar vak vertaalt zich in een mooie kaft vol handige Thermomix recepten. Keer op keer wordt haar kaft gebruikt in plaats van de Thermomix online bibliotheek. Nog géén seconde spijt van de grote aankoop, prima Covid proof levering en altijd alles met de glimlach. Dankjewel Marian
Heel leuk om workshop te volgen bij Marian je leert er heel veel .Mooi uitgelegd en zeker een pluspunt dat het in kleine groepjes doorgaat zodat iedereen goed begeleid word
Supervriendelijke dame, ons Marian, zeer leuke en leerrijke workshops, ook goeie begeleiding bij aankoop thermomix en super goeie uitleg bij allerhande vragen.
Super madam. Superleuke workshops met heel veel praktische informatie!
top workshop, reis er met plezier het hele land voor door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid