facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koken bij Be Fit

Koken bij Be Fit

Info

Heeft u weinig inspiratie in de keuken? Staat u graag achter het fornuis? Wilt u gezond leren koken voor u én uw gezin?

Geschiedenis

Heeft u weinig inspiratie in de keuken maar staat u wel graag achter het fornuis? Wilt u gezond leren koken voor u én uw gezin?
Dan zijn onze kookworkshops iets voor u.
In onze georganiseerde keuken leren we gezond koken met basisingrediënten onder begeleiding van een erkend diëtiste. Tijdens deze kookworkshops krijgt u extra kooktips en geven we u de heerlijke recepten mee die tevens toepasbaar zijn in het dagelijks leven.



"U kan bij mij terecht om een gezond gewicht te verkrijgen en dit op verschillende manieren.- Bij mij kan u terecht om gezonde voedingsadviezen te verkrijgen alsook dieetadviezen diabetes, hoge bloeddruk, te hoge cholesterol, ...- Wilt u op een gezonde maar vlugge manier een aantal kilo's verliezen dan kan u bij ons een proteïnedieet volgen onder professionele begeleiding.- Wilt u ook aan uw figuur werken dan combineren we de gezonde voedingsadviezen of het proteïnedieet met oefeningen in de infraroodbewegingscabine.- Voor figuurcorrectie bieden we nu ook EMS en CRYO behandelingen aan."
Adres: Dadizelestraat 15, 8930 Menen
Telefoonnummer: 056520462
Stad: Menen
Route: Dadizelestraat 15
Postcode: 8930


Recensies
Diëtiste met passie voor het vak, er worden ook maandelijks kook sessies gepland om het diëten te bevorderen. Op afspraak. Top, met resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid