facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kokatzee

Kokatzee

Info

Culinair topevenement in het centrum van De Haan (domein La Potinière). Kom genieten van onze lokale gastronomie!

Geschiedenis

Op initiatief en in samenwerking met lokale gastronomen, organiseert het gemeentebestuur De Haan het culinair evenement ‘Kok@Zee’ op woensdag 13 juli 2016 in het domein La Potinière.

Elk gerechtje is een smaakvolle combinatie met onder meer lokale streekproducten, dat de standhouders speciaal voor ‘Kok@Zee’ samenstelden. De gemeente heeft heel wat gastronomie in al zijn vormen en dit evenement is de ideale gelegenheid om dit aan de inwoners en de vele vakantiegasten voor te stellen.

Proef en geniet in het sfeervolle park!

Ontdek alle deelnemers op www.kokatzee.be

Adres:
Telefoonnummer: 059/24.21.03
Stad: De Haan



op zoek naar gerelateerd: Fotozoektocht De Haan, Parkies 2022 De Haan, De Haan feesten, IJspiste De Haan, Evenementen De Haan, Rommelmarkt De Haan 2022, Winterlicht De Haan, Jazz in het Park De Haan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverne La Potiniere Taverne La Potiniere 272 meter Leuke minigolf, fijne speeltuin, ideaal voor de kids. Eveneens een aangenaam terras ...
Recensies
Geen ervaring met hun traiteurdiensten.enkel 3 broodjes gekocht. Vlees en brood was vers. Helaas geen sla of wortels. Enkel amper een beetje komkommer en tomaat. Dochter vroeg Ketchup, wat ze niet hadden. We vroegen puree om samen met vol au vent te kopen, maar dat hadden ze ook niet. Raar dat een traiteur zo weinig heeft. Kan mss geweest zijn omdat het een zaterdag was.
Heel fijne gerechten. Steeds vriendelijke ontvangst Super Doe zo voort Patricia Top kwaliteit
Een zeer lekkere ervaring, kwaliteit gekoppeld aan een vriendelijke bediening, een aanrader!
Professioneel gerund. Prijs kwaliteit is top. Zeer lekkere keuken . Degelijke producten, betere kaas en vleeswaren. Ik kom er dikwijls, het hele jaar door . Ecologische verpakkingen. .
Als jaren vaste waarde in De Haan Kwaliteit, uitgebreid aanbod, lekkere dagschotels, vlotte service Top !
Steeds supervers en lekker. Voldoende groenten. Snelle en vriendelijke bediening. Coronaveilig. Grote keuze ook in charcuterie. Uitstekende kwaliteit. Afwisselende dagschotel.
Veel keuze, lekkere dagschotels en heel vriendelijke gasten: een aanrader!
Lekker eten, elke dag andere dagschotel. Bestellingen per e-mail mogelijk, dan staat alles netjes klaar.
Een aanrader voor ieder wat lekkers
Super lekker eten met goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie verzorgde winkel en vooral zeer vriendelijke bediening. Een topzaak aan de kust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid