facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kojin Sushi

Kojin Sushi
Adres: Minderbroederstraat 16, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 3211760513
Stad: Sint-Truiden
Route: Minderbroederstraat 16
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Sushi restaurant Sint Truiden, Sushi Sint-Truiden Grote Markt, Sushi Paradijs Sint-Truiden, Sushi Landen Stationsstraat, Sushi Borgloon, Sakura Sushi, Wakame sushi Landen, Sushi Sint-Niklaas
Recensies
Ik denk dat er een andere kok is. Was altijd heel lekker maar deze keer waren alle warme gerechten pikant gemaakt waardoor alles hetzelfde smaakte. Heel spijtig.
Sushi in principe ok, bedieningszaal ongezellig, bediening hopeloos, bakt er niets van, altijd komplete chaos, enorme wachttijden tot gevolg, ook bij afhaal tot anderhalf uur te laat.
Heerlijke sushi, moeilijk telefonisch te bereiken, vandaar 4 sterren!
Eten super! Sfeer ondermaats... Geen streepje muziek...
Kojin heeft een website die heel makkelijk en stipt is om sushi te bestellen, wat heel fijn is t.o.v. de andere in Sint-Truiden. De sushi is heel lekker maar niet de beste die ik al gegeten heb, daarom vier sterren. Lekker!
Zeer lekkere producten. Snelheid kan soms beter, maar vooraf bestellen helpt.
Super lekker en mijn zoontje kreeg zelfs een attentie voor zijn verjaardag. Zeer vriendelijke mensen daar.
Super lekker ,aanrader van Dochter en ze had meer dan gelijk ....
Heel lekker en netjes op tijd klaar. We hadden verschillende voorgerechten, 2 sushi schotels en de mix grill. Alles was heel goed van smaak, enkel jammer dat de gefrituurde voorgerechten niet knapperig waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid