facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koharu Sushi Diest

Koharu Sushi Diest
Adres: Felix Moonsstraat 2, 3290 Diest
Telefoonnummer: 0484766075
Stad: Diest
Route: Felix Moonsstraat 2
Postcode: 3290



op zoek naar gerelateerd: Sushi Herk-de-Stad, Sushi Aarschot, Sushi Hasselt, Sushi Scherpenheuvel, Sushi Lummen, Sushi Bekkevoort, Sushi Beringen, Tempura sushi
Recensies
Ongelooflijk lekker! Verse, smaakvolle, rijke sushi met zachte zalm en tonijn en knapperige groentjes. Vriendelijke bediening, vlot.
de plaats is erg mooi van binnen, een beetje te donker en koud, een beetje lang wachten, maar dit alles wordt gecompenseerd door het feit dat we zeer verse en goed voorbereide vis zullen hebben !!
Zeer lekker, meeeer dan genoeg. Prijs/kwaliteit goed omdat je enorm veel krijgt. Een gemengde schotel sushi boat voor 1 persoon mag je rekenen voor 2 personen
Rustig en aangenaam om te eten, heel lekkere Sushi's
Super sushi, superlekker en gezellig
Zaterdagavond... een lege zaak, maar we namen het risico en dat hebben we ons niet beklaagd. Super lekkere sushi en vriendelijke bediening! Top !
Parkeren is wel moeilijk net zoals alle andere plaatsen in diest, wel is de ligging heel gezellig! En dan kom je binnen heel chique ingericht aangename sfeer, toffe bediening. Snelle bediening en 5 sterren voor het eten alleen!
De plaats om van heerlijke sushi te genieten. Atlantis boat met tonijn en zalm...heerlijk Klantvriendelijk, vlotte en aangename bediening.
Lekker vers en 1 van de betere in omstreken !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid