facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiehuisje 't Sentiment

Koffiehuisje 't Sentiment

Info

Bij ons kan je terecht voor een lekker ontbijt, lunch, zoetigheden of gewoon een lekker warm of fris drankje



"Hallo, bij ons altijd welkom voor een heerlijk ontbijt, een broodje, croque of andere lekkere dingen, voor een lekkere koffie en andere lekkere drankjes!"
Adres: Vaartstraat 237, 2960 Sint-Lenaarts, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0470 74 31 01
Stad: Sint-Lenaarts
Route: Vaartstraat 237
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijt aan huis Brecht, High Tea Brecht, Brecht lunch
Recensies
Heel toffe mensen, gezellige sfeer. Service is af. Voor herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Gezellig cafétje langs de vaart met een gemoedelijke sfeer. We zijn er tijdens een fietstocht gestopt om een heerlijk frisse Pomton te drinken bovendien aan een zeer democratische prijs!.
Lekker ontbijt,meer dan voldoende. Gezellige sfeer. Goede service. Voor herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Eerste en laatste keer. Vegi wrap besteld en ik kreeg een koude, taaie en kleffe wrap met een blaadje sla, tomaat, wortel en een zure dressing waarvoor ik 9,5€ heb betaald. Wat een grap.
Uitgebreide menukaart met lekkere gerechten en vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Het is al even geleden januari dat we hier zijn gaan ontbijten, maar ik wilde toch nog even een welverdiende review geven. Ik hoorde van mijn schoonfamilie dat we bij hen gingen ontbijten en dat ze hadden doorgegeven dat ik veganist ben. Omdat ik toch een beetje ongerust was, contacteerde ik hen via Facebook met de vraag of de familie wel degelijk veganist en niet vegetariër hadden doorgegeven en of dat een probleem was of niet. Daar ze nog geen veganistische klanten over de vloer hadden gekregen, had ik hen een aantal bronnen websites, ed meegegeven en het resultaat mocht er écht zijn! Het was ongelofelijk lekker, goed gepresenteerd. Ik kan er eerlijk waar weinig tot niks op aanmerken. Dank je wel voor de ervaring!
Lekker eten en drinken aan zeer democratische prijzen.
Heerlijke cappuccino. Ik had wat meer keus verwacht aan Zoete Lekkernijen . Alleen appeltaart en chocoladetaart, volgens de dame die ons hielp vriendelijk personeel en leuk terras langs fietsroute.
Altijd heel gezellig ..en niet duur ..
Lekkere broodjes en croque monsieur! Heel schappelijk van prijs met uitzicht op de vaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid