facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiehuisje Passage

Koffiehuisje Passage

Info

Gezellig koffiehuisje in het hartje van Geel

Geschiedenis

Koffie & Thee bij Gateau& Zo

Koffiehuisje in het Hartje van Geel

Webshop , decoratieproducten voor taarten , cupcakes , koekjes en cakepops.

Alsook alle ingrediënten zoals bakmixen , vullingen , suikerpasta , ...

Adres: Pas 6, 2440 Geel
Telefoonnummer: 0495 62 19 21
Stad: Geel
Route: Pas 6
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Passage in Geel, Koffiehuis Geel stationsstraat, Kothee 9 Geel, Koffiebar Geel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I love Living I love Living 275 meter Tof en retro, wat ik leuk vind! Alles mooi verzorgd, van zo’n zaakjes hou ik! Enige m...
Recensies
Juni2023 Voor dat we ons croque en broodje krijgen, van het huis een amuse bloemkoolsoepje Feb2023 Dagsoep gezond broodje en een croque Madame met 2 koffie’s Heb zelf een mini soepje gekregen zodat we de croque en het broodje samen konden eten. Samen 29,50€ Maart 2000 Onze eerste maal bij “Passage”. Klein familiaal moderne koffiebar. Vriendelijke bediening. Wij hadden 3 X chocomelk besteld en deze werden creatief gepresenteerd, met gratis koekje. Op sommige zondagen is er ontbijtbuffet á volonté. 9u tot 11u30 En dat moesten we natuurlijk proberen. Het was fantastisch. Verse charcuterie met lokale patisserie en brood. Pannenkoeken en frikadellen met krieken, penzen, ... en dit voor 18€/pers. Dikke pluim voor de eigenaars. Aangeraden wordt om vooraf te reserveren aangezien de plaatsen beperkt zijn.
Heel vriendelijke mensen, broodje smos van t huis met zalm was heel smakelijk en we kregen voordien een heel smakelijke soepje aangeboden. Het smoske was geen alledaags broodje maar een plat broodje met maanzaad dat heel mooi oogde . Ook z’n het nog heel democratische prijzen. Als we nog is in geel passeren en een vlug hapje willen doen, voilà .
Luidruchtige en rommelige zaak. Een open vuilnisbak staat in het midden van de zaak en er staan veel prulletjes en het hangt vol vlaggetjes waar je onder door moet al bukkend. Er wordt geroepen alsof je je ergens in één of andere café bevindt. De latte machiatto is lekker maar de cappuccino was mij veel te sterk. Je krijgt een suikerwafel bij warme dranken.
Dat is ook een zeer goed koffiebar
Altijd vriendelijk, heerlijke producten,koffie take away,alles Covid proof
Enkel iets gedronken.Service: 5/5
Prachtige lekkere koffie's, altijd lekkers erbij, vriendelijk personeel.
Lekkere koffie,heerlijke broodjes. Vriendelijke bediening
Leuk kleine en gezellige plaats
Mijn practisch dagelijkse stop .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid