facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiehuis Coffeeshop 3,14

Koffiehuis Coffeeshop 3,14

Geschiedenis

NL/FR/EN

Verscholen tussen de vele verschillende etablissement op de Gentse Groentenmarkt vind je 3,14. Deze karaktervolle, maar vooral fijne Expressobar vond onderdak ineen van de vele geschiedenisrijke panden die je op de Groentenmarkt aantreft en waar je niet zonder een zweem van nostalgie naar kunt kijken.

3,14 is een nieuwe Gentse hotspot voor de echt koffieliefhebbers. Van zodra je er binnenstap, word je een uitgebreide koffiekaart toegestopt waarop een waaier van verschillende fijne Italiaanse koffie's prijken. Het is dan ook niet gemakkelijk kiezen tussen de cappuccino's, espresso's, macchiato's et cetera, maar het woordje uitleg dat op de kaart word gegeven of de deskundige uitleg van het bediende personeel, zal je alvast op weg helpen.

Het strakke interieur van 3,14 is een rustgevende oase van wit en bruin, waar je er eveneens samen met je koffie kunt genieten van een dagverse gebak en waar de vers gebakken wafels er gebakken worden door een ervaren team onder leiding van het alom ziende oog van de bekendste wafelbakker van Gent.

En voor de fijnproevers die hier nog niet genoeg van krijgen kan je er in de weekends genieten van verse oesters en een glaasje champagne, die vanuit een franse bestelwagentje uit de jaren vijftig aan de overkant van de zaak, op de Groentenmarkt worden geserveerd.

Hier op deze plaats vergeet je alle stadsdrukte,... hier vind je gent op zijn best!

Adres: Groetenmarkt 2 , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 09 329 96 45
Stad: Gent
Route: Groetenmarkt 2
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Picardie Picardie 44 meter Vertaald door Google Waaaay om obers te vertragen! Ik moest 25 minuten wachten om de ...
Tea-room Wally Tea-room Wally 64 meter Zéér lekkere broodjes en vriendelijke bediening maar nogal druk wegens de beperkte ru...
Het Spijker Het Spijker 72 meter Favoriete plek om iets te gaan drinken in Gent. Op het achterste terras lekker in de ...
Jack's House Jack's House 75 meter Jammer dat ik geen 0 sterren mag geven... Vandaag hadden wij zin in een wafel. Nadat ...
Vaudeville Vaudeville 76 meter Onthaal was niet hartelijk. Voelde ons niet welkom. Personeel was niet vriendelijk.. ...
De Maecht Van Ghent De Maecht Van Ghent 95 meter Gezellig sfeercafe en ideale “dating spot”. Vriendelijk personeel!Service: 5/5
De Zwarte Zee De Zwarte Zee 99 meter Aan het einde van de dag neergestreken op het terras met de bedoeling een biertje te ...
Paul Feyaerts Paul Feyaerts 111 meter
Twilight Eetcafe Twilight Eetcafe 115 meter Heerlijk, vers en een bord vol eten!
Sparerib Café Sparerib Café 131 meter
Café Barville Café Barville 138 meter Onderwerp: Show t.v.v KANKERFONDS MARIA MIDDELARES Gent, "back on track" ...
barrazza barrazza 142 meter 2 sterren af omdat de koffiemachine zo vroeg afgezet wordt. Verder degelijke bedienin...
Oude Vismijn Oude Vismijn 148 meter Mooi uitzicht en lekkere drankje. Niet te duur voor de centrale ligging.
Etablissement Max Etablissement Max 157 meter
Caffè Rosario Caffè Rosario 263 meter Heerlijk gegeten! Veel speciale koffies/chocolade melk. Zeker een aanrader, wel beetj...
LKKR LKKR 283 meter Je moet soms wel even wachten maar dat loont zeker de moeite. Verse en origineel bele...
Café Den Turk Café Den Turk 284 meter Super gezellige, sfeervolle kroeg! Aanrader als je de lokale sfeer wilt proeven!
New Haven New Haven 301 meter
Recensies
Wafels zijn goed maar de espresso is niet te drinken. Wij zijn koffie liefhebbers maar dit was goor. Vies glaswerk. En te duur.
De chocolademelk was niet te drinken! En dat voor 4€! Ze profiteren van de ligging en de toeristen. Ik vind het beschamend dat ze zoiets durven te verkopen. Geen goede reclame voor Gent.
Binnen kouder dan op het terras, veeeeel te duur, 28 euro voor twee koffie en twee wafels en als je bij de eigenaar opmerkt dat één aardbei voor 5€ wel erg duur is, zegt hij dat je dit maar snel op internet moet zetten. We hadden eerst de andere reviews moeten lezen, allemaal waar Nooit meer!!!
ONBESCHOFT EN ONHYGIENISCH! de eigenaar is zelfs niet bereid om een 'goeiedag' te zeggen aan de klanten die hij serveert. Zowel onbeschoft tegen zijn klanten als een onprofessionele omgang met zijn personeel. Er zijn genoeg andere mensen die heerlijke wafels verkopen in Gent. Geld niet waard en zelfs 1 ster niet waard!
Waardeloze tent. Veel te dure producten voor wat je krijgt. Klungelige bediening. Het is de 1 ster niet eens waard..... Let op!!! De chocolade melk welke ze voor €4,15 excl slagroom verkopen komt letterlijk uit een pak van het allergoedkoopste merk van Albert Heijn Basic.
Staat nergens vermeld dat je niet met de kaart kan betalen. Als je vraagt waar de bankautomaat is krijg je gezucht en met de ogen draaien. Onbeschoft personeel en duur.
De mevrouw die achter de kassa staat is heel onbeleefd en spreekt geen Nederlands en denkt niet dat daar iets mee mis is. Geen respect nog voor klanten nog voor de plaatselijke cultuur. Ga hier nooit eten en drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid