facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiehuis Carré Confituur

Koffiehuis Carré Confituur

Geschiedenis

koffie en thee - ontbijt - lunch - zoetigheden

Adres: Gemeenteplaats 15, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 03/289.88.26.
Stad: Brecht
Route: Gemeenteplaats 15
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Ontbijtmand Brecht, Koffiehuis Sint Job, Carré confiture, Brecht lunchen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kothee De Kothee 8 km Al diverse malen heerlijk gegeten en af gehaald. Al jaren een aanwinst voor st job
Recensies
Prachtig koffiehuis met groot aangenaam en overdekt terras. Het interieur is bijzonder smaakvol en gezellig ingericht. Deze zaak is gekend o.a. voor zijn ontbijten en ik zal het niet nalaten om zeer binnenkort hiervoor te boeken. De bediening is hier snel en vriendelijk. De ligging is erg leuk tussen het vroegere stadhuis en de kerk. De corona maatregelen worden hier stipt nageleefd. Top !!
Zijn er op gericht zoveel mogelijk geld uit je zakken te halen. Personeel dat die dag aanwezig was staat je uit te lachen waar je bijstaat, en was bovenal zeer onvriendelijk. Er zijn in de buurt betere en vooral goedkopere alternatieven.
Prettig plekje dit. Onderweg naar Frankrijk even komen lunchen hier. Een aantal vegetarische opties hebben ze ook. Hoewel ze voor de paprika-tomatensoep een kippenbouillon gebruikten. Beetje onnodig zou ik zeggen. Maar hey, de mega-vriendelijkheid maakt alles goed. Heel aardig zijn ze hier. En het eten zag er goed uit en was erg smakelijk.
Wij komen hier regelmatig gewoon vanwege de gezelligheid,verzorgde maaltijden en supervriendelijk personeel!Eten: 5/5
Gezellige pop-up. Heerlijk broodje kip om de vingers van af te likken. Vriendelijke bediening. Zeker een aanrader mocht je in de buurt zijn.
Startplaats voor een prachtige fietstocht langs het kanaal naar Brasschaat. Per toeval hier gestart met koffie en gebak. Heerlijke plek onder de kerk op terras. Fijne bediening en goede producten. Ook binnen de moeite waard te bekijken. Volgende keer proberen we zeker te lunchen.
Zeer verzorgde zaak met mooie inrichting, lekker eten, smakelijke dranken,... geen negatieve opmerkingen! Kindvriendelijkheid: Zeer leuke interacties met de kindjes Parkeren: Ruim voldoende parkeerplaats in de onmiddellijke nabijheid
Leuke gezelige plek voor een kop koffie en meer. Vriendelijk en vrolijk personeel en leuke inrichting Parkeren: Er is genoeg parkeer gelegenheid in de straat Rolstoeltoegankelijkheid: Het is goed rolstoel toegankelijk
Héél lekkere broodje gegeten. En wat een super bediening door een schitterende dame...
Zeer verzorgde broodjes , vriendelijke bediening, vooral het broodje kip is zalig !!! Mooie presentatie . Indien het niet juist aan kruispunt ligt. Was het 5 Sterren echter maar een detail Top!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Koffiehuis Carré Confituur met het openbaar vervoer


Brecht Schoolstraat 90 meter
432
442
600
602
620
629
Brecht Schoolstraat 150 meter
432
442
600
602
620
629
Brecht Biest 250 meter
432
436
446
448
600
602
620
629
Brecht Biest 260 meter
432
436
446
448
600
602
620
629
Brecht Biest 340 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid