facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiebranderij ROM

"ROM Koffiebranderij is in & rond Leuven bekend voor kwaliteit en gastvrijheid. De ROM-koffie wordt ambachtelijk en langzaam gebrand voor de beste smaak!We staan voor een totaalconcept, elke klant, een particulier, een bedrijf of horecazaak, iedereen kan rekenen op koffie van uitstekende, ambachtelijke kwaliteit, maar ook op alles wat erbij hoort en vanzelfsprekend een onberispelijke service.In 2016 zijn de koffiemengelingen Caramba en Moka Dessert door de ‘Beoordelingscommissie Vlaamse Streekproducten van de VLAM’ officieel erkend als landelijk streekproduct.Kom proeven in de winkel en we zoeken uit welke koffie u het lekkerste vindt, die past bij uw smakenpallet.Uw gasten origineel verwennen, dat kan met onze ROM koffiemobiel."
Adres: Industrieweg 3 , Boortmeerbeek 3190, BE
Telefoonnummer: 016 60 43 49
Stad: Boortmeerbeek
Route: Industrieweg 3
Postcode: 3190



op zoek naar gerelateerd: ROM koffie webshop, ROM koffie openingsuren, JAVA koffie, Koffiebranderij Leuven, Koffiebranderij Mechelen, Geschenkmanden Boortmeerbeek, Koffie horeca, JAVA koffie Rotselaar
Recensies
Super vriendelijke bediening en steeds een lekkere koffie bij de aankoop.
Vandaag koffie gaan kopen. Onaangenaam,droog,volgens de regels behandeld.Niet meer of minder. Na al die jaren als klant.Geen tas koffie.Waren de enige twee klanten. Spijtig.Ben misschien al die jaren verwend geweest met topservice. Met slecht gevoel naar buiten gegaan.
Vriendelijke medewerkers, goede service en goede informatie
Altijd vriendelijk en veel kofie keuze
Slechte service. Absoluut geen aanrader.
Altijd super om bij Lutgarde en Marc een lekker kopje koffie te drinken. Superkoffiebranderij!
Ongeziene klantvriendelijkheid in een knusse winkel, ontvangst met heerlijke koffie en koekjes. Ook online zeer goede service. Heel geschikt als je op zoek bent naar cadeautjes of speciale -lokale- kwaliteitsproducten! Zeker aan te raden!!
Altijd vriendelijk onthaal met een lekker geurende koffie.
Prima service, vriendelijk onthaal, heel lekkere koffie.
Had een probleem met mijn jura koffieapparaat, vriendelijk ontvangst en degelijke uitleg gekregen. Super !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid