facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koezio Bruxelles

Koezio Bruxelles
Adres: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 319 54 54
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Lambermontlaan
Huisnummer: 1
Postcode: 1000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jump XL Brussel Jump XL Brussel 2 km Heel leuk wel een beetje moeilijk te vinden voor de eerste keer
Mini-Europe Mini-Europe 3 km Miniatuurpark met Europese bezienswaardigheden van de Big Ben tot de Eiffeltoren, op ...
Recensies
We hebben ons bachelorette van ons vriendin hier gedaan, was zeer fijn, wel wisten we niet wie er gewonnen had van ons 2 groepen maar in het algemeen zeer tof om te spelen. Sportief kledij is aangeraden, het tweede spelletje begin je rot te zwetennMensen met hoogte vrees kunnen aan de helft uit stappen, maar dan heb je natuurlijk een groot stuk gemist van de activiteit.nVanaf je aan de hoogte parcour begint, kan je de eerste paar parcours nog uitstappen. Maar na 3 dacht ik moet je gewoon verder..nWijnkomen zeker nog eens terug :
Karaoke ruimte was super gezellig en veel keuze van liedjes, werkelijk in elke genre. Je kan makkelijk drankjes bestellen via de tablet zodat niemand tot de bar moet lopen. Na onze reservatie was er geen boeking dus de medewerker kwam ons vertellen dat we langer mochten blijven, wat heel fijn was.nWe hadden vooraf raclette gegeten in het restaurant gedeelte in buffet stijl. Hoewel dit zeer lekker was, waren de wijnglazen en het bestek niet proper genoeg. Je zag veel vlekken die kunnen makkelijk weggepoetst worden. Daarom 4 sterren ipv 5
Elite Agents missie gedaan, heel tof om te doen, kleed je best wel wat sportief. Want het is wel vermoeiend en uitdagend. Wij deden er 1u10 min over, maar denk dat we redelijk snel waren.
Zeer teleurgesteld dat er niet meegedacht werd in onze situatie. Helaas moesten we de activiteit voor 3 personen annuleren. Voor 3 annuleringen zouden we vouchers ontvangen. Deze vouchers konden we ontvangen via het invullen van een link. Deze vouchers hebben we helaas nooit ontvangen. Tevens mochten we de vouchers op geen enkele andere activiteit inwisselen, terwijl we hier zelfs voor wilden bij betalen. Er werd in geen enkele mogelijkheid meegedacht. Erg jammer!
Het onderdeel special agent gedaan. Als Vlaming raad ik aan het spel zeker om te zetten naar Nederlands op de schermen. Met ons brak Frans was het spel moeilijk te begrijpen nHet spel was mooi aangekleed en belicht. Kleed je fris aan, want je zal in sommige spelletjes je fysiek moeten inzetten. Zweet en plezier gegarandeerd!nOpletten als je gevoelig bent voor flikkerende lichten of voor luide geluiden, bescherm je hier tegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid