facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koets- en huifkartochten Hoeve de Gele hoek

Koets- en huifkartochten Hoeve de Gele hoek

Info

Huifkar- of koetstochten voor groepen tot 20 pers. Samen met onze 3 trekpaarden Marieke, Nelleke en Nol bezorgen we u en uw gasten een onvergetelijke dag!

Geschiedenis

Een verjaardag, communie, lentefeest of een andere speciale gelegenheid in het vooruitzicht maar geen zin om uw gasten de hele dag aan tafel te laten zitten? Wij bieden u de ideale oplossing!

Wij organiseren huifkar- of koetstochten voor groepen tot 20 personen. Enkele uurtjes genieten van de natuur op een authentieke manier? Of een volledige dagtocht door de Limburgse bossen? Samen met onze drie Ardense trekpaarden Marieke, Nelleke en Nol bezorgen we u en uw gasten een onvergetelijke dag!

Er kan voor gekozen worden te vertrekken en terug aan te komen aan onze paardenboerderij te Bocholt, maar ook opgepikt worden door het tweespan op de feestlocatie om daarna terug afgezet worden is een optie. Een of meerdere tussenstops op de door u gekozen locaties of liever een route uitgestippeld door Erik, die de Noord-Limburgse bossen kent als zijn broekzak? Allemaal mogelijk!

Huifkartochten kosten 60€ per uur. Voor vervoer van de paarden en de huifkar op locatie worden 2 uren (€120) aangerekend voor afstanden binnen 20km. Voor elke volgende 10km komt hier een uur (€60) bij.
De huifkar is voorzien van alle comfort, kan winddicht afgesloten worden en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook steeds enkele fleece-denkentjes aanwezig zodat niemand het koud zal krijgen!

In samenspraak kunnen er arrangementen aangeboden worden. Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected] of contact op te nemen met Erik Wuijts op het nummer 0495 25 04 11.

Adres: Gelehoekstraat 13, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: 0495250411
Stad: Bocholt
Route: Gelehoekstraat 13
Postcode: 3950


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Berserker Academy Berserker Academy 1 km Twijfel over hypnose en de mogelijke effecten? Doen! Ongelofelijk wat voor verande...
Sezoensrally Sezoensrally 1 km Sezoensrally Bocholt
Wielerclub Nog Eine Wielerclub Nog Eine 2 km Gezellige fietsclub uit het noorden van Limburg met stamlokaal de Torenkruier in het ...
SPW Knikkebol SPW Knikkebol 4 km Speelpleinwerking Knikkebol Kaulille
Ashford Farm Ashford Farm 4 km Gezellig en mooie nóg veel plezier
Fish-on hengelsport lozen Fish-on hengelsport lozen 4 km Goede winkel en alleen maar de beste kwaliteit
Recensies
Met FERM Reppel hadden we een gezellige namiddag bij 'Hoeve de gele hoek'. De tocht met de koets bracht ons naar een tussenstop waar we onze leden trakteerden op een drankje. Na nog een ommetje door de bossen van Grote Brogel stond aan de hoeve in de mooie vernieuwde zaal de barbeque klaar. Gezelligheid troef, het was een andere manier om ons lentefeest te beleven. Het was zéker door de mooie route en prachtige locatie én de goedverzorgde BBQ dat we terugkijken op een zéér geslaagd lentefeest! Dankjewel Erik en familie voor de fijne dag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid