facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koer-gette

Koer-gette

Info

Restaurant - Tapas - Cocktails - Tea room



"Restaurant, klassiek getint met enkele gerechten voor de echt durvers!"
Adres: Nieuwkappellestraat 21, 8600 Nieuwkapelle
Telefoonnummer: 0499/42.74.91
eb.etteg-reok@ofni
Stad: Nieuwkapelle
Route: Nieuwkappellestraat 21
Postcode: 8600


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: koer gette nieuwkapelle, koer gette menu, koer-gette restaurant, restaurant nieuwkapelle, koer-gette, nieuwkapellestraat, diksmuide, koergette diksmuide, restaurant koer gette nieuwkapelle, restaurant diksmuide
Recensies
Wat een positieve ervaring! Bij aankomst waren er voldoende fietsenrekken om onze fietsen veilig te plaatsen. Wij hebben op een rustige zaterdagnamiddag genoten van de lekkere gerechten, er was voor ieder wat wils. De burgers, garnaalkroketten, picanha en zeebaars waren heerlijk bereid. Het interieur was gezellig. De bediening was erg aangenaam en vriendelijk. Zeker een aanrader!
Zeer lekker eten, goeie vriendelijke bediening en kindvriendelijk voor onze zoon van 3 jaar. TOP!
Heel vriendelijke bediening.De dagschotels zijn hier een aanrader.Met veel groenten.Zeer goede prijs-kwaliteit:soep hoofdschotel en een koffie of thee voor 15 euro! Gezellig ingericht met oude voorwerpen uit het schoolverleden.
Één leuke tearoom en brasserie, ondergebracht in een oud dorpsschooltje met een moderne en rétro touch. Wij hebben genoten van lekkere pannenkoeken, wafels en ijs. Ook de brasseriekaart lijkt ons de moeite om ook eens voor een warme maaltijd terug te keren. Prijs-kwaliteit top.
Coronaveilige plek om lekker te gaan eten. Vriendelijke bediening, mooie en rustig gelegen Aanrader! Best reserveren En parkeren is in deze regio geen probleem
Helemaal fan! Wij hebben hier enkele tapas uitgeprobeerd en waren heel tevreden. De "chefs choice" was een aangename verrassing en is ook een echte aanrader. Heel lekker gegeten en de bediening was ook top.
Heel lekker gegeten en super vriendelijk. Heel mooi interieur, ideaal om een avondje te ontspannen. Een aanrader!!
Lunch soep-hoofdgerecht-koffie voor €15 Zeer lekker & goede service.
Vriendelijke bediening, Aangenaam interieur. Lekkere gerechten.
Vorig jaar zijn we er voor t eerst gaan eten. Heel lekker, vriendelijk en met de nodige coronamaatregelen. Dit jaar zijn we teruggekeerd omdat het zo in de smaak viel. We hebben onze vrienden ook meegenomen. Alle gerechten zijn met veel smaak en liefde bereid. Er is veel aandacht voor de details op het bord. Super vriendelijke mensen en zorgen ervoor dat je als klant het allemaal naar wens hebt. Het is rolstoeltoegankelijk, ruime parking en prachtige locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid