facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koener & Mines - Avocats à la Cour / Belgique

Info

Etude d'avocats traditionnelle et généraliste installée à Aubange et offrant ses services sur toute la Belgique et le Luxembourg

Geschiedenis

Etude d'avocats traditionnelle et généraliste

Adres: 28, rue d'Athus, 6790 Aubange
Telefoonnummer: +3263582003
Stad: Aubange
Route: 28, rue d'Athus
Postcode: 6790


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Avocat Xavier, Avocat à la Cour Luxembourg, Trouver un avocat Luxembourg, Avocat contentieux Luxembourg, Avocat au Luxembourg, Avocat pénaliste Luxembourg, Meilleur avocat droit du travail Luxembourg, Liste des avocats
Recensies
Ontbijtbuffet geweldig ! Kamers goed, schoon maar had voor de prijs wel een koffiemachine op de kamer verwacht. Onze kamer lag net boven de sauna, dus met buitentemperaturen van ca. 32graden was de kamertemperatuur niet echt aangenaam. Er stond wel een staande ventilator in de kast - die we uiteraard gebruikt hebben - maar voor de kamerprijs hadden we wel een airco verwacht. Het schijnt de nieuwe norm te zijn dat je bij het uitchecken nooit meer de vraag gesteld krijgt of alles naar wens was. Ik meen dat men voor een kamerprijs van 180,- / nacht toch wel nèt iets meer mag verwachten ! Hotel heeft een ondergrondse parking, waar het voor een grotere soort bestelwagen zoals een Mercedes Sprinter best wel moeilijk moet zijn om te kunnen manoeuvreren. Hotel ligt pal in de dorpskern waar enkele restaurantjes en winkeltjes zijn.
Het was een super goed hotel, mooie omgeving, super vriendelijk en behulpzaam personeel zowel bij de receptie als in de restaurants. Vooraf bij de reservering aangegeven dat er 1 persoon jarig was en daar hebben ze uitstekend rekening mee gehouden. Het ontbijt was in de vorm van buffet zeer goed en uitgebreid. Het dinner in beide restaurants was verrukkelijk, met grote porties en zo mooi geserveerd met volle smaken dat je kan denken/vergelijken met een Michelin ster restaurant. Alles wat we wilden was onder één dak. In het wellness centrum, na massage, gezichtsbehandeling en sauna kon je echt tot rust komen. Kortom erg genoten van ons verblijf. Het hotel is echt een aanrader. Bedankt!
Het hotel ligt heel mooi aan een plein. Wij hadden echter een kamer die verouderd is: schimmel in de badkamer, vlekken op de muren, afbladderende verf en vieze ramen. Bij de receptie beaamden ze dat onze kamer aan renovatie toe is maar daar heb je niets aan als je wel het volle pond betaalt.
Ik passeerde gisteren bij Hotel Koener om een heerlijke lunchmenu te kiezen. De ober kwam langs om de bestelling op te nemen. Ondertussen brachten ze al mijn drankje Na een uur wachten ben ik maar opgestapt en ben mijn drankje gaan betalen. Helaas niks gekregen, ze zijn het gewoon 'vergeten'. Jammer, het zag er zo lekker uit. De ober van dienst was nog een paar keer op het terras gepasseerd maar gaf er geen aandacht aan. Als je hier wil gaan eten, best je bestelling 2 keer doorgeven. Dan ben je zeker dat je iets krijgt.
Kamer 408 is gedateerd en niet zo geluiddicht. Je moet het raam dichthouden omdat de afzuigkap vd keuken erop uitkomt. Slechte, oude matras! Kamers: Kamer 408 is gedateerd met een slechte matras. De afzuigkap vd keuken komt uit bij raam dus moet je die dicht houden.
Ik miste informatie over het hotel op de kamers. Kamer was heel erg warm en niet te koelen. Ontbijt was erg goed. Kamers: Ik miste informatie over het hotel op de kamers. Kamer was heel erg warm en niet te koelen.
Je kunt hier heerlijk uitrusten en eten. Echt een aanrader om naartoe te gaan om lekker tot rust te komen. Heerlijke sauna, bubbelbad, zwembad enz. Ook de kamers zijn netjes en goed ingericht. Het ontbijt in de eetzaal is heerlijk en de andere restaurants die bij het hotel horen zijn ook echt aan te raden Kamers: Mooie uitstraling en goed ingericht. Ook is het fijn dat er een goedwerkende kluis aanwezig is Eten en drinken: Je kunt hier heerlijk eten en drinken in het hotel en in de buurt!!
Jammer maar het ontbijtbuffet is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 3 trappen hoog is niet haalbaar. De scrabble eggs, bacon , worsten, pancakes waren koud, ondanks de bain-marie wel warm was.Kamers: 3/5
Tijdens een tripje naar Clervaux hier geluncht. Bediening was goed, eten was lekker. Terras ligt op een leuke plek.Service: 4/5
Geen werkende airconditioning bij 29 graden 1 1/2 uur moeten wachten op het hoofdgerecht in Steakhouse Rhino, door miscommunicatie met de keuken Kamers: Nette kamers alleen zweten tijdens de nacht, niet gewerkt aan een oplossing na een klacht te hebben gemeld, helaas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid