facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koeknuffelen

Info

Ervaar samen met Ben Versteynen een dagje koeknuffelen op een moderne melkveehouderij.

Geschiedenis

We nemen u mee langs onze kalfjes, het jongvee en door de moderne stal waar onze dames op u wachten. In onze kantoorruimte geven we u uitleg over het dagelijks leven van onze koeien. Met een melkrobot en onze moderne systemen kunnen we aflezen en uitleggen aan u hoe een dag "koe zijn" eruitziet.

Onder professionele begeleiding laten we u in alle veiligheid ervaren hoe het is om een koe te mogen knuffelen of in alle rust bij een koe te mogen gaan zitten. Beleef hoe het voelt om door een bepaalde koe geaccepteerd te worden, zodat de verbinding tot stand kan komen tussen mens en dier. Voor de één kan dit een helende werking hebben, fysiek of emotioneel. Voor de ander is het een plezierig dagje uit.

Adres: Aarle 92, 2380 Ravels
Telefoonnummer: 0032 493 185 463
Stad: Poppel
Route: Aarle 92
Postcode: 2380



op zoek naar gerelateerd: Koe knuffelen met overnachting, Koe aaien, Waar kan je koeien knuffelen, Koeknuffelen Brabant, Koeknuffelen Zuid Holland, Teambuilding koe knuffelen, Koe knuffelen goedkoop, Bongo koe knuffelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vepymo Vepymo 2 km Mooie gezonde kuikens en heel vriendelijk onthaald
Recensies
Fantastische ervaring. We kregen een uitgebreide rondleiding over de boerderij met veel uitleg. En goed geknuffeld, natuurlijk! Ik dacht dat ze enkele knuffelkoeien hadden maar we mochten gewoon op de wei en konden zelf op zoek naar een koe die zich wel wou laten knuffelen. Ongelooflijk!
Onvergetelijke ervaring en de boerin en boer zijn een geweldig stel!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
Heel leuk om te doen en een fijne welkomst
Zeer leuke namiddag beleefd. Er werd uitleg gegeven over de bezigheden op de boerderij en de rondleiding is zeer interessant. Het koeknuffelen zelf is een leuke en speciale beleving. Er wordt kledij en laarzen voorzien zodat jouw kleren niet vuil worden. De boer en boerin verwelkomen jou van harte.
Zeer originele beleving! Na een boeiende rondleiding in het melkveebedrijf mag je vrij de stal in en een koe uitkiezen om te knuffelen. Vriendelijke mensen, goed georganiseerd. Zeer gemoedelijk en gastvrij. Top ervaring!
Écht een aanrader! Zo'n fijne namiddag gehad! Zeker voor herhaling vatbaar:
Een aanrader voor groot en klein. Een zalig gevoel om een koe te kunnen knuffelen. Heel vriendelijke gast-vrouw en heer, Ben en Marianne met een goede ontvangst en rondleiding.
Jan en Els zijn echt super vriendelijke mensen. Het was een geweldig weekendje om bij hun te kunnen blijven!
Heel fijne activiteit om eens te doen. De boer kent al zijn koetjes bij naam en kan al je vragen met kennis beantwoorden. Je voelt je ook meteen welkom!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid