facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kobo

Kobo
Adres: Rue Francois Libert 4 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 852 22 13
Stad: Waterloo
Route: Rue Francois Libert 4
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: kobo nederland, kobo ereader, kobo inloggen, kobo aura, mijn kobo, kobo plus, kobo app, kobo contact
Recensies
Leuke ontdekking, gevarieerde en heerlijke gerechten. Zeer vriendelijk personeel. We zullen terug komen!
Zeer goed Afrikaans restaurant. De inrichting is typisch en de gerechten zijn erg goed. In dit restaurant kunnen we ongebruikelijke gerechten proeven. Bovendien is de service uitstekend en waren de servers erg vriendelijk. Ik raad ten zeerste aan.
De decoratie is erg mooi. Het eten was heerlijk en het personeel erg vriendelijk en professioneel. Zeer snel opnieuw te maken.
Een zeer aangename ervaring en een uitstekende ontdekking. Gastvrij en attent personeel... bedankt!
Geweldige smaken, royale porties en een warm welkom!
Ik hield niet echt van het aangeboden eten. De gerechten waren niet echt Afrikaans. Ik nam een ​​Yassa-kip die gewoon kip in een uiensaus was een beetje bitter en dat voor 19 €. Nogal teleurgesteld, zelfs als de omgeving aangenaam is.
Toen we Waterloo passeerden voor de verjaardag van een vriend, besloten we de avond door te brengen in het enige Afrikaanse restaurant in de stad. Aangenaam verrast!!!! De ontvangst, de sfeer, de inrichting en het personeel dat erg zorgzaam is. Al aan de telefoon voor de reservering had de server een goede indruk op ons gemaakt. Het kleine probleem is het wachten op de gerechten, een wachttijd die we snel vergeten dankzij de kwaliteit van de producten en de smaak. Dat was heerlijk!! De kers op de taart, een gelukkige verjaardag gezongen door alle obers en een glas champagne aangeboden voor de gelegenheid. We waren erg ontroerd door deze kleine attentie. Het is een plek die een bezoek waard is.
Verfijnde keuken en zeer vriendelijke bediening! Dit zijn mensen die eindelijk een andere culinaire cultuur naar Waterloo brengen. Echt een keuken om te ontdekken als je op het Afrikaanse continent reist. Ze hoeven alleen maar de akoestiek in de kamer te verbeteren voor meer comfort.
Ik hou ervan... zodra ik mijn bord leeg heb, wil ik al terug. Het personeel is supervriendelijk en redelijk beschikbaar. De setting is mooi, aangenaam en modern. De kleine touch van dit Afrikaanse restaurant is natuurlijk de Belgische manager, verliefd op Afrika, deze man is een echte bron van kennis en een goed humeur. Die brengt je van Waterloo naar Congo. Er is zeker een wachttijd, maar niet zo veel, degenen die praten over 1u30 hebben de neiging te overdrijven. Gewend kan ik zeggen dat het wachten meer dan de moeite waard is voor de schoonheid van de borden, het genot van de smaakpapillen, je zult verrast zijn door de verfijning van de gerechten en het goede humeur van het personeel.
Na een levendige uitwisseling en openhartige uitleg met de baas en het uit de weg ruimen van eventuele misverstanden, zou ik deze aangename plek graag aanbevelen. Als u door het gebied reist, en zelfs als u even wilt ontsnappen aan de hectische sfeer van Brussel, ontsnap dan naar dit gebied. Aangename omgeving met eenvoudige en gastvrije inrichting. Wil je buiten de gebaande paden denken? Dan ben je hier aan het goede adres...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid