facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koalaboox België

Koalaboox België

Info

Internetbedrijf met Software voor Facturatie en-Betalingsbeheer
gericht op Zelfstandigen, Kleine KMO's en Boekhouders.
E-invoicing.

Geschiedenis

Wij denken dat boekhouden snel en eenvoudig zou moeten zijn... en zelfs leuk ! We willen dat de boekhouding in dienst staat van de ondernemer en niet het tegenovergestelde.

Adres: Kolonel bourgstraat 127/16, 1140 Evere
Telefoonnummer: 080023145
Stad: Evere
Route: Kolonel bourgstraat 127/16
Postcode: 1140


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SanrioTown SanrioTown 2 km SanrioTown is a Sanrio-themed portal and social networking site. SanrioTown was set u...
Recensies
Koalaboox is een lachertje. Gratis account aangemaakt. En begonnen. Met gratis account kan je niet heel veel, en 1 klik werkt niet. Dan toch maar de ideaal account genomen. 36,24€ per maand. Dan alles ingegeven van gegevens, begonnen met opmaak van een factuur, en deze proberen activeren met 1 klik. Helaas werkt het niet, geweigerd. Aldus gebeld naar de klantendienst. Geen probleem lijkt mij zeggen ze daar, we sturen de vertegenwoordiger voor opmaak contract en activering. Goed super. Paar uur later mail, u bent geweigerd voor one klik. Ja ok maar ze zeiden bij de klantendienst geen probleem. Ja maar na analyse toch weigering. Hmmm met welke reden. Ahh u staat in de bouwsector zonder personeel, geen jaarrekening, krediet score onvoldoende. Krediet score onvoldoende ?! Hmmm heel bezar. One klik is niet eens een krediet trouwens, want je verkoopt je facturen en ze halen ze bij de uw klanten. Maar bon, de definitie van een krediet zegt wat anders. Ja en dat staat nergens op de website dat u daaraan moet voldoen trouwens, of het moet goed verborgen gemarkeerd staan. Maar wel binnen de 5 minuten na activering al een factuur sturen voor een maand betalen, met vervaldatum zelfde dag als het factuur. Moraal van het verhaal, net zoals vele bedrijven word u veel wijsgemaakt en bedrogen. Want uiteindelijk is dit bedrog als je de mensen vraagt om over te stappen naar een betalend account en ze dan vanalles weigert. België, hier kan het allemaal !!
Supergemakkelijke , transparante software. Ik krijg de dingen nu veel sneller en overzichtelijker gedaan!
Onvolledig programma, veel hiaten en geen opvolging van verzoeken. hij denkt alleen aan het financieren van facturen om de schatkist te vullen.
Na 2 jaar gebruik onder het effectieve pakket merk ik de volgende punten op: Ideaal wanneer je je complementaire zelfstandige activiteit start of niet. Goedkeuring van uw offertes door online klanten Zichtbaarheid van de betaling van uw facturen Handige maar onvolledige IOS-app Aanpassing van complete documenten Vertaling van alle documenten in de taal van uw klant Configureerbaar en effectief automatisch terugbellen Zeer voordelige prijs Geen koppeling mogelijk met een e-shop zoals Woocomerce of Prestashop De verzonden offertes komen vaak in de spam van uw klanten terecht en daarom moet u contact met hen opnemen om te controleren of ze deze hebben ontvangen. Geen mogelijke interface met de meest bekende boekhoudplatformen Zeer niet-reagerende service en ondersteuning op sociale netwerken en via het online formulier van de site. De geïnde btw wordt niet geïdentificeerd in een teller op het dashboard. Wanneer een freelancer start moet hij vooraf zijn benodigde geld kunnen inschatten, dit is het soort essentiële gegevens. Geen synchronisatie mogelijk of import van PayPal-afschriften Geen massa-import mogelijk voor het klantenbestand of de artikelen Niet mogelijk om een ​​bedrag te kiezen voor korting op een factuur maar een korting in %
Geweldig stukje websoftware en service. Efficiënt. Al jaren geen last. Heb gewoon een betere API-ondersteuning nodig.
Zeer makkelijke en vriendelijke, snelle, aanwezige en zeer vriendelijke technische dienst. Ik raad ten zeerste aan.
Een klantenservice die maar niet reageert, een commercial die professionaliteit mist en die geen enkel teken van leven meer geeft... Kortom, een heel ander imago uit al hun communicatie.
Makkelijk in gebruik, vriendelijk, professioneel. Goede service bij vragen. Snelle reactie.
Schitterend bedrijf de aangeboden diensten zijn echt praktisch en efficiënt
Technische dienst altijd aanwezig en efficiënt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid