facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knokke

Knokke
Adres: 8300 Knokke-Heist, België
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Postcode: 8300


Recensies
1 euro in de deur van de wc gestoken om naar de wc te gaan. De wc zijn echt vuil!!! Schande!! Echt vies ongyienisch!! Heb geen gebruik kunnen maken van de wc!! En ook geen personeel in het station aanwezig!! Nmbs
Ontzettend druk op een zonnige dag. Ik kon me niet herinneren dat er vroeger ook zo veel strandcabines waren. Heel veel beachclubs nemen het zicht op de zee weg. Heel veel fietsers. Uiteenlopend prijzen in de Horeca.
Verzorgd station, er worden ook fietsen verhuurd. Voor het zittoilet heb je wel een muntstuk van 50 cent nodig om de deur te openen. Andere stukken worden niet aanvaard.
Treinstation van Knokke. België
De kusttram blijft een leuke ervaring. Als toerist zijnde dan he, zou er niet mee naar m'n werk of belangrijke afspraak mee moeten gaan. Station van Knokke is mooi maar wel beetje ver van de kust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid