facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knokke Boat

Knokke Boat
"Bij Knokke Boat kan je snelle RIB’s, Rigid Inflatable Boats varen. Dat zijn onzinkbare motorboten met een harde onderkiel en opblaasbare zijkanten.Wil je in vier uur naar Engeland varen? Geen probleem, snoer u vast en enjoy the ride!We hebben bewust gekozen voor iets grotere boten van 7 meter of meer: hiermee ga je namelijk vlot over het water, zonder constant op golven te botsen.We hebben ook een zeehonden discovery toer, en starten in 2017 in Cadzand met Wavekarting.In de maanden juli en augustus vind u ons ook op het strand van RBSC in Duinbergen voor watersporten zoals waterski, wakeboard, banaan en waterkussen.We hebben een brede waaier aan teambuilding en incentive activiteiten."
Adres: Zeedijk-Alberstrand 430a, 8301 Knokke-Heist
Telefoonnummer: 3278484060
Stad: Knokke-Heist
Route: Zeedijk-Alberstrand 430a
Postcode: 8301


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Knokke Boat vuurwerk, Knokke boot huren, Zeehonden Knokke, Zeilboot huren Knokke, Boot huren Zeebrugge, Jetski Knokke, Wavekarting Knokke, Powerboat huren
Recensies
De masten van hun boten maken dag en nacht een enorm storend tikkend geluid door de wind. Is om zot van te worden. Zelfs met de ramen en deuren toe hoor je dit tot op de appartementen en ver op het strand. Daar moet toch een oplossing voor zijn om deze strakker te spannen dat ze geen speling meer hebben.
Gevaarlijke mensen. Vandaag bijna omvergevaren door hen terwijl ik aan het kitesurfen was.
Mooi zicht op Knokke
Zeer mooie organisatie, zonder aarzeling aan te bevelen! Professioneel en zeer vriendelijk team, kwaliteitsapparatuur. Excursies en activiteiten met familie of vrienden!!
We hebben de zeehonden gezien, dat was oké. Op de terugweg kwamen we een groot containerschip tegen. De schipper maakte een ernstige stuurfout en de boot werd overspoeld door een enorme golf. Alles zat vol met water. Het reddingsvest van de dochter van mijn vriend is opgeblazen. We konden nog net onze rugzakken pakken, anders waren ze overboord gegaan. De camera's binnen waren gevuld met zeewater en zijn nu stuk. Aangezien het niet om opspattend water ging en het ook om een ​​rijfout ging, hebben we dit gemeld bij het personeel. We werden gevraagd om terug te komen en de schade werd opgenomen en gefotografeerd. Helaas voelt KnokkeBoat zich niet verantwoordelijk om ons hier een vergoeding voor te geven. We wachten nog steeds op een e-mail of ander bericht. Dus ik kan niet aanraden om met je mee te gaan en camera's of mobiele telefoons mee te nemen.
Ze verhuren niet eens jetski's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid