facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KNEET

KNEET
Wij zijn een Belgisch marketingbureau met een sterke focus op online marketing via kanalen zoals Facebook, Instagram, nieuwsbrieven en Google Ads. Daarnaast bouwen en optimaliseren we converterende websites en webshops.
Sinds 2016 kenden we al 100+ tevreden klanten in tal van sectoren.

Maken we binnenkort eens vrijblijvend kennis?
[email protected] - https://www.kneet.be

"KNEET is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het maken van professionele websites en webshops en het uitvoeren van online marketing. Ons team van experts heeft ruime ervaring in sociale media, Instagram, Facebook, nieuwsbrieven en SEO. We bieden een persoonlijke aanpak en werken hard om kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen. KNEET is de juiste partner voor iedereen die betrouwbare en professionele dienstverlening zoekt op het gebied van websites, webshops en online marketing."
Adres: Knokke, 8300, Knokke-Heist
Telefoonnummer: 04
eb.teenk@ollah
Stad: Knokke-Heist
Route: Knokke
Postcode: 8300

op zoek naar gerelateerd: Kneet insect, Kneet betekenis
Recensies
Ontzettend tevreden! Michiel stond me bij met professioneel advies om mijn geschorst Instagram account terug actief te krijgen! Niets was hem teveel gevraagd, Kneet is een echte aanrader!
Kneet gecontacteerd omdat ik een webshop had die niet draaide en geen conversie gaf en waaraan ik zelf niet kon aan werken Na deskundig advies van Michiel hebben we de website /shop volledig vernieuwd Mijn conversies gaan wekelijks omhoog nu , mijn verkoop verviervoudigd , en ik vermoed dat dit slechts het begin is Met hetzelfde budget op google ads , ik ben onder de indruk van zijn kennis en kunde met google , en de knowhow om je product te promoten Een aanrader voor wie een website , webshop wil uitbouwen , het is de investering meer dan waard ! Ik ben een uitermate tevreden klant
KNEET pakt het bouwen van websites en online marketing heel professioneel aan. Voor het magabook Knokke TALKS. hebben ze reeds mooie zaken gerealiseerd. We zijn zeker tevreden klanten.
Wij zijn zéér tevreden over de service van Kneet. Een aanrader voor wie opzoek is naar de juiste persoon om een website/webshop te starten!!!
Wij hebben onze website laten maken en zijn zeer tevreden van de online marketing. Een aanrader. Dank Desiré
Wij zochten naar een persoonlijke en eerlijke begeleiding voor ons project . Heel heel tevreden !
Het is een echte aanrader om met Kneet in zee te gaan! Michiel luistert naar al je noden en wensen & zet ze om in realiteit. Hij antwoordt ook altijd heel snel op elke vraag - al is dit op een woensdagmorgen of een zondagavond! Hij denkt mee en geeft goede suggesties opdat het eindproduct nog beter wordt.
Michiel is een topper in zijn vak! Kent de do’s en don’ts van digitale media. Zijn aanpak is kordaat, to-the-point en flexibel.
Michiel is top in zijn vak. Steeds een fijne samenwerking. Snelle reply op alle vragen. Denkt met je mee en stelt altijd de klant op de eerste plaats.
Het was een zeer aangename kennismaking die gepaard ging met een vlotte kennis, een open communicatie én een correct en eerlijke manier van zaken doen. KNEET, hét aanradertje voor vertrouwen. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid