facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KNEET

KNEET

Info

KNEET helpt merken, bedrijven en ondernemers met hun online visibiliteit door sterke webprojecten en sprekende marketing.

Geschiedenis

Digitale Strategie



"KNEET is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het maken van professionele websites en webshops en het uitvoeren van online marketing. Ons team van experts heeft ruime ervaring in sociale media, Instagram, Facebook, nieuwsbrieven en SEO. We bieden een persoonlijke aanpak en werken hard om kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen. KNEET is de juiste partner voor iedereen die betrouwbare en professionele dienstverlening zoekt op het gebied van websites, webshops en online marketing."
Adres: Duindistelstraat 6, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 0495752080
Stad: Knokke
Route: Duindistelstraat 6
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:15
Dinsdag: 08:45 - 17:15
Woensdag: 08:45 - 17:15
Donderdag: 08:45 - 17:15
Vrijdag: 08:45 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: kneet story, gerrie knetemann dochter, de kneet marnix, gerrie knetemann gezin, gerrie knetemann marnix knetemann, elise knetemann marnix knetemann, gerrie knetemann gre donker, marnix knetemann gre donker
Recensies
Michiel is een topper in zijn vak! Kent de do’s en don’ts van digitale media. Zijn aanpak is kordaat, to-the-point en flexibel.
Michiel is top in zijn vak. Steeds een fijne samenwerking. Snelle reply op alle vragen. Denkt met je mee en stelt altijd de klant op de eerste plaats.
Fijne samenwerking met Michiel, snel en effectief! Bereikbaar voor kleine aanpassingen zonder gedoe. Klant is koning <3
Het was een zeer aangename kennismaking die gepaard ging met een vlotte kennis, een open communicatie én een correct en eerlijke manier van zaken doen. KNEET, hét aanradertje voor vertrouwen. Top.
Het is een echte aanrader om met Kneet in zee te gaan! Michiel luistert naar al je noden en wensen & zet ze om in realiteit. Hij antwoordt ook altijd heel snel op elke vraag - al is dit op een woensdagmorgen of een zondagavond! Hij denkt mee en geeft goede suggesties opdat het eindproduct nog beter wordt.
Heel tevreden!! Leuke intake alsook top opvolging! Er werd geluisterd naar onze ideeën en daarop een mooie website gebouwd. Regelmatig krijgen we verslag van ons website verkeer en dat is altijd leuk om te volgen. Zeker een aanrader!!
zeer tevreden over de service en snelheid van reactie aanrader denken ook mee
Erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid