facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knapen/Jack

"Wij zijn een ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Wij werken eigenzinnig met pure lokale granen met zo weinig mogelijk toevoegingen. Zo maken wij Brood met een verhaal."
Adres: Dorpsstraat 13 , Bocholt 3950, BE
Telefoonnummer: 089 47 14 35
Stad: Bocholt
Route: Dorpsstraat 13
Postcode: 3950



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Knapen online bestellen, Bakkerij Bocholt Duitsland, Bakkerij Kenis Bocholt, Bakk online bestellen, Bakkerij Bree, Ontbijt aan huis Bocholt, Bakker aan huis Antwerpen, Bakker aan huis Ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanerum/Willy Vanerum/Willy 101 meter
Claes/Jos Claes/Jos 3 km
Recensies
De medewerkers en bakker zoeken mee naar een oplossing voor brood zonder gist. Wat een vakmanschap!
Brood met een verhaal! Dagelijks een heel ruim assortiment aan verse artisanale broden, broodjes, gebakjes, koffiekoeken en Limburgse vlaaien. Deze bakker werkt veel met streekproducten, ook bekend voor zijn bakkemoezevlaai. Ook online bestellingen. Aanrader!
Ruime parkeergelegenheid, vriendelijk personeel, lekker brood
Artisanale bakkerij met top producten en een vriendelijke bediening. Uitgebreide en soms verrassende keuze Beslist een omweg waard
Gisteren een heel lekkere limburgse vlaai gekocht bij deze bakker. Dank u wel
Een artisanale bakker met een ziel voor zijn stiel! Overheerlijk brood met een warm hart gemaakt! Waanzinnig vriendelijk personeel die de tijd nemen om je uitleg te geven. Super!
Een échte warme bakker gelegen in Bocholt, België. Alles dat wij gekocht hebben was echt vers, de bediening is er zéér vriendelijk en snel. De appeltaart viel echter tegen.
Top bakkerij. Met heel vriendelijke mensen. Je kan ér altijd op bestelling winkelen maar ook gewoon. Altijd heeeeel veeeel en lekkere keuzes. Zeker eens langsgaan. Leon Vanhees.
Heerlijke producten. Vooral erg lekkere koffiekoeken.
Pure nostalgie uit mijn kinderjaren. Blij dat ik deze bakker gevonden heb die deze "bakkemoeze vlaai" maakt. echt top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid