facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KMO Shops

Info

Wie mee wil zijn als handelaar van de toekomst, mag vandaag de boot niet missen. Ontdek waarom reeds meer dan duizend ondernemers voor KMO Shops hebben gekozen!



"Wie mee wil zijn als handelaar van de toekomst, mag vandaag de boot niet missen. Ontdek waarom reeds meer dan duizend ondernemers voor KMO Shops hebben gekozen!Kies zelf of je start met enkel een online winkel of kassasysteem en rustig aan uitbreidt of onmiddellijk aan de slag gaat met een totaaloplossing.Via één centraal controlepaneel beheer je alles eenvoudig en voeg je wanneer gewenst bijkomende verkoopkanalen toe. Zo werk je efficiënt en genieten jouw klanten via elk verkoopkanaal van een professionele service."
Adres:
Telefoonnummer: +3228289481
Stad: Sint Gillis


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: KMO Shops login, KMO Shops review, KMO Shops btw nummer, KMO Shops beheer, Kmo shop vlaanderen, KMO Shops app, My kmoshops be, KMO Shops vacature
Recensies
KMO shops biedt een duidelijk pakket aan met een mooie set aan standaard functionaliteiten wij hebben geen pro pakket. Wim en Gaël hebben ons perfect begeleid in het demo-traject en bij de eerste stappen in het opzetten van de webshop. * Zeer simpel om producten en productcategorieën toe te voegen * Bulk modificaties van producten mogelijk * Verschillende betaalmogelijkheden die kunnen gelinkt worden aan de webshop * Duidelijke supportwebsite met videos. * ... Wij starten binnen een aantal weken met de verkoop van onze producten en zullen deze review nog verder aanvullen snelheid van de webshop is momenteel nog niet top en zal verder geëvalueerd worden als de webshop live gaat. Tot op vandaag, zeer tevreden over de flexibiliteit, functionaliteit en service van het KMO shops platform en het KMO shops team. Anke en Laurens - Aperivino -
Meer dan tevreden over KMO Shops. De webshop die Gaël voor mij heeft gemaakt is echt geweldig!!! Zeer professioneel. Ook het contact is super vlot verlopen en alles wordt heel duidelijk uitgelegd net zoals de training die ik heb gekregen. Een probleempje? Even contact opnemen met de support,..... hoe gemakkelijk en wat voor een klantenservice is dit wel niet? Ik kan KMO Shops alleen maar sterk aanbevelen! Ik ben in elk geval heel blij dat ik jullie heb gevonden. Een aanrader voor iedereen!!!
Ruim 1 jaar gebruik ik hun kassa systeem, ik heb eindelijk een gemakkelijk en overzichtelijk systeem gevonden! Na een jaar heb ik besloten om toch een webshop bij KMO Shops te starten. Gael heeft mij een mooi en modern webshop opgestart! Nu is het aan mijzelf. Het systeem is zo eenvoudig en moest ik toch een vraag hebben of ik zit ergens vast dan kan ik altijd op het support team rekenen! Ik ben overtuigd en ik raad het zeker aan :- Grtjes Steffie
Een echte aanrader voor elke beginnende zelfstandige! Ik wist niet goed waar te beginnen bij het ontwerpen van de webshop en dankzij KMO shops is de eerste stap nu gezet. Je hebt ook persoonlijk contact en hulp. Voor mij opnieuw een groot pluspunt.
Een duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Ik kreeg een zeer goede begeleiding en snelle respons wanneer ik vragen had. Ik had geen ervaring met webshops en dacht dat dit echt zeer moeilijk ging zijn. Bij KMO shops kreeg ik voor het contract een duidelijke prijsindicatie, uitleg en begeleiding.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn webshop die ik samen met KMO Shops heb gemaakt. Ze geven zeer duidelijke uitleg hoe je zelf aan de slag kan gaan en ook achteraf krijg je nog voldoende ondersteuning. Een aanrader!
Zeer vlotte communicatie, goed geholpen geweest door Gael tijdens de training ondanks het feit dat werken met een ipad helemaal nieuw voor me was en ik wat aan het knoeien was. Gebruiksvriendelijk kassasysteem. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat de support na verkoop zeer goed zal nu. En nu aan de slag ermee :-
Een heel professionele partner om mee samen te werken voor onze nieuwe webshop! Persoonlijke aanpak. Begrijpbare training bij start van de webshop. Een korte doorlooptijd van opstart tot ingebruikname. Vragen worden onmiddellijk beantwoord. Heel gebruiksvriendelijk programma. Top!
Bij KMO shop voel je je van begin tot het einde in goede handen. Ik had nog geen ervaring in het opzetten van een Webshop maar onder de deskundige begeleiding van Gael ging het verrassend vlot. Bedankt!
Wij zijn heel tevreden over de werkwijze van KMO Shops. Ik zou het iedereen aanbevelen. We hebben hierbij de professionele hulp gekregen van Gael. Heel duidelijke training en begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid