facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KMDA huisdierencrematorium

KMDA huisdierencrematorium

Info

U krijgt de kans om waardig afscheid te nemen van uw huisdier.

Geschiedenis

Uw trouwe vriend op een waardige manier een gepast afscheid berzorgen

Gedurende lange tijd genoot u van het gezelschap van uw geliefde huisdier. Aan het einde van zijn leven vraagt u zich terecht af wat er met zijn stoffelijke resten moet gebeuren. U hoeft uw geliefde huisdieren niet langer stiekem te begraven in uw tuin of op een afgelegen plaats in het bos.Evenmin moet u uw overleden huisdier afleveren bij de plaatselijke opruimingsdienst of zonder meer achterlaten bij een toegewijd dierenarts om het door een destructiebedrijf te laten ophalen. Daar wordt uw huisdier immers net als het overige destructiemateriaal, behandeld en verwerkt. Dankzij individuele crematie in ons huisdierencrematorium kan u uw trouwe vriend op een waardige manier een gepast afscheid bezorgen.

Adres: rupelweg 12, 2850 Boom
Telefoonnummer: 0475274520
Stad: Boom
Route: rupelweg 12
Postcode: 2850


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 12:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 18:00
Donderdag: 12:00 - 18:00
Vrijdag: 12:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dierencrematorium in de buurt, Dierencrematorium Sint-Niklaas, Dierencrematorium België, Dierencrematorium Rotselaar, crematorium dieren vlaams-brabant, Crematie hond prijs België, Rupelweg 12 2850 boom, Crematie hond belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maine coon cattery Of Coons Heaven Maine coon cattery Of Coons Heaven 948 meter Kleinschalige Maine Coon Cattery
Bekappingen Mirthe Claes Bekappingen Mirthe Claes 1 km Vanuit mijn liefde voor dieren ben ik nu actief als bekapster van hoefdieren. Groot, ...
Recensies
Vandaag afscheid moeten nemen van mijn trouwe vriend Ruschky . Maar het gegeven dat wij hier zeer begripvol en menselijk zijn ontvangen met de nodige aandacht, rust en respect heeft het mijn afscheid draaglijk gemaakt. Bedankt voor de goede dienstverlening, ontvangst en begeleiding!
Ondanks de corona maatregelen hebben we gelukkig toch op een waardige manier afscheid kunnen nemen. We zijn heel goed ontvangen geweest, waarvoor onze oprechte dank.
Een mooi afsheid kunnen nemen van onze kleine schat Laika in een serene omgeving. Je krijgt alle tijd die je nodig hebt. Alles gebeurd met veel respect. Indien je een babbeltje nodig hebt om je emoties eruit te laten kan dat altijd met de eigenares. Zij is zeer vriendelijk, warm en begripvol.
Uiterst professioneel bedrijf. Enorm vriendelijk en begripvol. Ondersteunend in moeilijke omstandigheden. Werken uitermate snel. Keuze uit diverse opties of mogelijkheden. Wel een te beperkte keuze in urnen voor grote honden.
We hebben zeer sereen afscheid kunnen nemen van onze trouwe Greyhound De mensen waren sereen en onze hond lag prachtig opgebaard om afscheid te kunnen nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid