facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Km10 Bicycle Store

Km10 Bicycle Store
Adres: Vorsterielaan 10, 1170 Watermaal-Bosvoorde, België
Telefoonnummer: 02 672 66 10
Staat: Brussel
Stad: Watermaal-Bosvoorde
Route: Vorsterielaan
Huisnummer: 10
Postcode: 1170


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–18:30
woensdag: 10:00–18:30
donderdag: 10:00–18:30
vrijdag: 10:00–18:30
zaterdag: 10:00–18:30
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Mijn vrouw liep een lekke band op en kwam hier terecht. Ze werd meteen geholpen met een nieuwe binnen- en buitenband.nDe dag nadien was de band weer lek. Gelukkig werden we dan wel correct geholpen door onze vaste fietsenmaker.
Ik kwam hier nog maar een paar keren. Het is niet echt mijn soort fietsenwinkel omdat ze nogal gericht zijn op het sportief fietsen, maar ik ben hier toch elke keer vriendelijk te woord gestaan zelfs al konden ze me niet altijd helpen. Ze hebben ook een kleine afdeling met fietsgereedschap, o.a. van Shimano PRO.
Ik had vanochtend een spijker in mijn band op weg naar de training voor die dag. Door een gelukkig toeval was deze winkel de enige die op zondag open was en wat een geweldig idee! De reparatie werd snel uitgevoerd door behulpzaam en vriendelijk personeel.nHelaas had ik een probleem met de binnenband en de after-sales service was perfect en heb de binnenband opnieuw vervangen en zelfs verplaatst, dus speciale vermelding voor de meneer in de werkplaats die letterlijk vaak het einde van de dag heeft!
Ik kwam bij hen terecht omdat ik onderweg een probleem had. De monteurs maken de prijs niet bekend, ze doen werk waar niet om gevraagd is helaas moet ik hieraan toevoegen. Ik moest zelfs vragen om het terug te zetten zoals voorheen en rekenen 15 euro aan arbeid voor werk dat minder dan 3 minuten in beslag nam omdat vermoedelijk is het de minimumprijs die ze zichzelf uiteraard opleggen.... Ik denk dat ze het op zijn minst voor mijn geval hadden kunnen aanpassen. Vooral omdat ze me lieten betalen voor iets waar ik niet om had gevraagd en dat slecht was gedaan. Kortom, niet erg commercieel.
Ik heb al mijn apparatuur bij hen gekochtnZe zijn verre van goedkoop, maar ik zeg tegen mezelf dat ik in ieder geval van vakmensen een goede after-sales service zal krijgen.nEn daar beginnen mijn problemen, er is geen mogelijkheid om mij voor 4 weken op te halen, dus ik moet het zonder mijn fiets doen!nIk vind het jammer om te zien dat er, zoals altijd, geen after-sales service bestaat.nIk moest mijn dochter een fiets gevennIk denk dat ik een fiets ga kopen, waarbij ik over de prijs zal onderhandelen en voor de service na verkoop zal ik op zoek gaan naar een reparateurnIk ga niet meer naar deze winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid