facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klosken Hoeveherberg

Klosken Hoeveherberg
Adres: Brusselsestraat 24, 1750 Lennik
Telefoonnummer: +3223116116
Stad: Lennik
Route: Brusselsestraat 24
Postcode: 1750


Recensies
Wij zijn hier gaan eten met ons dochter van 3jaar oud. We werden hartelijk ontvangen en de kelner bracht een kleurplaat en kleurpotloden voor ons dochter. Wij hebben heel lekker gegeten, ook heel mooi geserveerd. De prijzen vielen ook heel goed mee! De dessert was voor ons dochtertje een topper want het ijs was mooi versierd! Ik verklap niets Kortom lekker eten in een gezellig kader en kindvriendelijk!
Groot terras met parasols, lekker eten en ruime keuze van # gerechten en drankjes. Hartje pajottenland = streekgerechten.
Zeer vriendelijk personeel. Ook zeer lekker om te eten. Gezellige plaats! Zeker aan te bevelen
Een aanrader, ons favoriet bijna wekelijks restaurant. Supergezellige locatie en vooral heel lekker eten. Vriendelijke eigenaars. Een dikke pluim.
Wat een gezellig restaurant. Top!!! Vriendelijke bazen Heel lekker eten
Goed van eten en zeer gezellig Gaat van eigenaar veranderen. Afwachten wat het dan word.
Enkel een glas gedronken , aangenaam terras.
Heel lekker eten. Prijs ok. Af en toe wel even wachten.
Vooral het eten is zeer lekker. Niet alle obers zijn even vlot in het Nederlands. Het terras is mooi, maar ligt oneffen; de tafels staan dus scheef. Authentieke locatie, lekker eten in thema.
Prima restaurant. Rijkelijk en zeer lekker. Heerlijke bediening. Correcte prijzen. Ook authentieke historische taverne. Gin- en bierenhuis. Zeer mooi terras. En dan... die pannenkoeken met ijs, krieken en kriek van streekbierenbrouwerij Lindemans... Mooie kaart en op weekdagen ook keuzemenu's. Zeer ruime en verzorgde parking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid