facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KLOOSTERSTRAAT40 - logies en ontmoetingsplek in de Vlaamse Ardennen

KLOOSTERSTRAAT40 - logies en ontmoetingsplek in de Vlaamse Ardennen
Adres: Kloosterstraat 40, 9620 Zottegem, België
Telefoonnummer: 0486 13 11 77
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Zottegem
Route: Kloosterstraat
Huisnummer: 40
Postcode: 9620


Recensies
Mooie zaal met binnentuin voor feestjes of andere. We zijn er geweest voor communiefeest en de locatie was geweldig. Gezien de ruime parking waar tevens ook een mobile frituur kan plaatsnemen. Er is ook een keuken voorzien.nProper sanitair.
Met collega-directeurs uit het basisonderwijs, organiseerden wij een 2-daagse vorming in Kloosterstraat 40. Van begin tot einde verliep de communicatie, rechtstreeks met de eigenaar, zeer vlot. De accommodatie zelf beantwoordde volledig aan onze verwachtingen: een ruime vergaderzaal, sobere maar efficiënt ingerichte kamers, een gezellige bar, een ruime en aangename eetzaal. Doorheen de dag zorgde de eigenaar, Guy, ervoor dat we niets te kort kwamen. Zowel het ontbijt, de lunch, het avondeten als de koffiepauzes waren tot in de puntjes verzorgd. De kleinschaligheid en het persoonlijk contact met de eigenaar zijn, zowel voor vriendschappelijke doeleinden als voor professionele bijeenkomsten, absolute sterktes van deze sfeervolle ontmoetingsplek.
Geweldige locatie! Geen superdeluxe 5-sterren hotel, maar wel Belgische sfeer en gezelligheid. Heerlijk ontbijtje, schone kamers en een fantastische “honesty bar” met lekkere Belgische biertjes. Bovendien is Guy natuurlijk een topgozer! Volgend jaar weer!
Trouwfeest bezocht, mooie locatie maar wel nog wat verfraaiing nodig. Parking is vervelend doordat je op een drukke weg plaats moet zoeken.
Hier overnacht voor ronde van Vlaanderen, heel aardige eigenaar, alles prima geregeld, heerlijk rustig, geen mens gehoord of gezien. Ontbijt stond om 6:00 klaar. Komen hier zeker terug voor overnachting voor de ronde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid