facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KLJ Sint-Martens-Lennik

KLJ Sint-Martens-Lennik

Geschiedenis

KLJ Meisjes Sint-Martens-Lennik

PAS OP!
Dit kan ook jou overkomen...
Zondagmiddag, 14u. Je hebt alweer niets om handen, je schoolwerk is natuurlijk al sinds vrijdagavond klaar en je vraagt je af wat je in godsnaam met je tijd kan aanvangen. Je besluit dan maar een eindje te gaan wandelen.
Je probeert een alternatieve route uit en belandt in het dorp Sint-Martens-Lennik. Je knippert eens met je ogen en beseft dat je niet droomt: voor je staan de gloednieuwe lokalen, van de stokoude maar des te dynamischer jeugdbeweging KLJ...

In en rond deze lokalen is het een kabaal van jewelste: meer dan 100 meisjes en hetzelfde aantal jongens (getooid in een prachtig vuurrood sjaaltje en een hippe KLJ-T-shirt) amuseren zich te pletter, zoals ze dat elke 14 dagen doen.
Je herkent een hele hoop meisjes (en jongens) uit je school of dorp en weet meteen waarom zij op zondag niet online zijn.

Sinds die dag ben je toch wel geïntrigeerd geraakt door die veelkleurige, vrolijke groep die om de andere zondag het dorp op stelten zet. Je besluit ze een aantal weken te bespieden. Als een volleerd detective merk je op dat geen enkele zondag dezelfde is: de meisjes tuimelen blijkbaar van het ene avontuur in het andere!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

KLJ Jongens Sint-Martens-Lennik

Beste jonge Lennikenaar,
Ben je nieuw in lennik en ben je op zoek naar nieuwe vriendjes? Heb je al vrienden bij KLJ Sint-Martens-Lennik en ben je benieuwd waar deze kerels het altijd over hebben? Verveel je je te pletter op zondagnamiddag? Ben je het beu om altijd maar computergames te spelen of om op je eentje stripverhalen te lezen? Wil je wel eens iets anders doen dan met je mama en papa te wandelen en te fietsen? Heb je op één van deze vragen ja! geantwoord of ben je gewoon nieuwsgierig, dan is er slechts één adres: KLJ Sint-Martens-Lennik jongens.

Wie zijn wij?
Meer dan 100 jongens uit Sint-Martens-Lennik en daarbuiten, die om de 14 dagen samen veel plezier maken. Onze jongste spruiten zitten in het eerste leerjaar, onze oudste 'mannen' in het zesde middelbaar. We zijn verdeeld in vijf groepen, zodat je je leeftijdsgenoten het best leert kennen. Elke groep heeft drie of vier enthousiaste leiders, die er met veel plezier een spetterend KLJ-jaar van maken!

Je herkent ons aan onze rode KLJ-sjaaltjes of onze hippe KLJ-SML-T-shirts.

Adres: Kerkstraat 1, 1750 Sint-Martens-Lennik, Brabant, Belgium
Stad: Sint-Martens-Lennik
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 1750


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panta Rhei VZW Panta Rhei VZW 2 km Sportkamp uitsluitend binnen, dus vermijd het als het mooi weer is. Ik heb dit punt a...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid