facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KLJ Landjuweel

KLJ Landjuweel

Info

Op zondag 25 augustus 2019 organiseert KLJ nationaal in samenwerking met KLJ Reet de 28ste editie van het Landjuweel te Reet.

Geschiedenis

Sluit de zomervakantie af met een heerlijk op en top KLJ-weekend. Geniet op het Landjuweel van het platteland, van de typische KLJ-sfeer, van andere KLJ'ers, lekker eten en een geweldig activiteitenaanbod. Je kan een heel weekend komen van vrijdag tot en met zondag, of je kan aansluiten op zaterdagavond. Of zak je liever gewoon op zondag af? Dat kan ook!

Wie een heel weekend meegaat, kan kiezen tussen 3 dagprogramma's op zaterdag:
- Optie1 Relax: in sport- en recreatiepark De Blaarmeersen in Gent genieten jullie aan een grote zwemvijver met strand en heel wat sport- en recreatiemogelijkheden. Slecht weer? Dan gaan we bowlen en naar subtropisch zwembad Rozebroeken met wellnessruimte.
- Optie2 Active: breng de dag door in Bellewaerde! Beleef er een heerlijke dag vol onvergetelijke momenten met andere KLJ’ers, in een natuurlijke omgeving.
- Optie3 Extreme: Teamadventure neemt je mee op een sportieve avonturendag met teambuildende activiteiten en uitdagingen.

Op zaterdagavond voorzien we een 2e instapmoment tussen 17u en 19u.

Meer info over het hele programma vind je in de Idee Sportzomer of op de website van KLJ of op de Facebookpagina van KLJ Landjuweel 2017

Kom je het hele of halve weekend, dan moet je op voorhand inschrijven. Je geeft dan per dag door hoeveel mensen die dag AANKOMEN.
Neem je op zondag deel aan de sportcompetitie dan moet je ook op voorhand inschrijven. Kom je langs voor het spetterende animatiedorp, escapegame & Akkerchallenge dan is inschrijven niet verplicht, maar wel een aanrader. Je krijgt er namelijk gratis inkom voor 2 personen mee én een afdelingsaandenken.

vrijdag 18 aug
19u – 21u: onthaal & opzet camping
21u – 23u: spelcarrousel & Breydelhambroodje
23u – 1u30: openingsfeest
2u: tent in en lichten uit

zaterdag 19 aug
08u – 09u30: ontbijten
09u30 – 10u: iedereen de bus op
10u – 17u: dagprogramma naar keuze
17u – 19u: mogelijkheid tot oefenen, onthaal deel 2 op de camping
19u – 21u: reuze BBQ
21u – 01u: coverband en gezellig samenzijn
01u30: tent in en lichten uit

Zondag 20 aug, Landjuweel
06u30 – 07u30: ontbijten & opruimen camping / onthaal Landjuweel
08u: opstart van de schiftingen
10u: opening animatiedorp, escapegame & akkerchallenge
11u: opening van XL KLJ-winkel & winkelstraat
13u: feestprogramma met demonstraties en prijsuitreiking
18u: de bus op en naar huis



"KLJ staat voor Katholieke Landelijke Jeugd. KLJ Reet is dan ook een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren vanaf 6 tot 35 jaar.Vanaf eind september houden wij tweewekelijks op zondag activiteiten voor al onze leden jonger dan 16 jaar. Elke vrijdag is er ook een activiteit voorzien voor de leden die ouder dan 16 zijn.De activiteiten stoppen in het einde van de maand mei, uitgezonderd het kamp in juli en in augustus houden wij ons bovendien bezig met de sportwerking van KLJ Nationaal."
Adres: Rumstsestraat 91, 2840 Reet, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 016479954
Stad: Reet
Route: Rumstsestraat 91
Postcode: 2840


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
San Luce San Luce 2 km Niets speciaal, de inkom is wel duur voor wat het is. 8 euro voor de fuif + 2 euro vo...
Recensies
Beste KLJ in België
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid