facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KLJ Adegem

KLJ Adegem

Geschiedenis

Lijkt het je wel wat om je vrijdagavond of zondagnamiddag te vullen met leuke, te gekke activiteiten zoals een filmavond/ zwemactiviteit/schaatsen en zoveel meer? Wil je ook in de zomer niet stilzitten en elke zondag de sfeer opsnuiven van een sportfeest?

Dan is KLJ Adegem misschien iets voor jou!

KLJ Adegem is een jeugdbeweging voor alle kinderen en jongeren, jongens en meisjes die op zoek zijn naar fun, vriendschap, avontuur, actie, ...

We staan open voor iedereen: kinderen die een toffe zondagmiddag willen beleven, jongeren die op vrijdagavond wel eens een leuke activiteit willen, +16 die nog eens zot willen doen en mensen die leiding willen worden.

Wie graag op kamp gaat kan zijn zinnen verzetten tijdens ons kamp. Voor de sporters en niet-sporters onder ons zijn er nog altijd de sportfeesten waar we in de zomer aan deelnemen.

Adres: Zandakkers 16, 9991 Adegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Adegem
Route: Zandakkers 16
Postcode: 9991



op zoek naar gerelateerd: Illuminate Adegem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid