facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klium België

Klium België

Info

Koop hier je professioneel gereedschap, veiligheidskleding en aandrijvingen. Klium is de grootste online MRO en PBM winkel van Nederland. Snelle levering!

Geschiedenis

Professioneel gereedschap van A-merken. Gratis verzending van voorraadproducten. Voor 16:00 uur betaald, morgen geleverd. Sympathiek voor uw portomonnee!



"Klium biedt professioneel gereedschap aan over heel Nederland en België. We zijn de webshop voor professionals en doe-het-zelvers. We beschikken over een grote voorraad en leveren snel. Keuze uit 15.000 stock artikelen, meer dan 150.000 merkartikelen."
Adres: Ekkelgaarden 26, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +32 (0)3 74 000 41
Stad: Hasselt
Route: Ekkelgaarden 26
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Klium afhalen, Klium Makita, Klium Festool, Gereedschap winkel, Professioneel gereedschap merken, Klium Cashback, Klium klantenservice, Klium verzendkosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klium Nederland Klium Nederland 0 meter Klium heeft een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen m.b.t. Festool. De verzendk...
Recor Home Recor Home 2 km Service na verkoop bestaat niet voor deze firma. Hun topmodel van belform Tiffany pel...
De VERFgroothandel De VERFgroothandel 2 km Een brede keuze aan kwalitatieve schildersproducten, raamdecoratie, wand- en vloerbek...
Bouwmagazine Bouwmagazine 2 km Voor bouwers en verbouwers!
Fnac Belgium Fnac Belgium 3 km Op zich een mooie winkel. Ook de locatie is goed. Maar ik kende FNAC als een supergro...
Gebroeders Lambrecks N.V. Gebroeders Lambrecks N.V. 4 km Het bedrijf mag er wel zijn
Ramenhal Ramenhal 5 km Super ervaring , Top kwaliteit en service en vooral heel behulpzaam alle medewerkers...
Tools & Fixings Tools & Fixings 6 km Alle soorten siliconen en materieel om mee te werken
Optimum Sorting Optimum Sorting 7 km Vertaald door Google Dit is het bedrijf dat hier lasersorteermachines maakt. Klanten ...
Recensies
Tafelcirkelzaag TS 254 M en vandiktebank dh330 beiden van Metabo besteld op 26-O4-2023.Evenzo een boven- en kantenfrees van Makita. Blijkt dat de tafelcirkelzaag een productiedatum heeft van 02/2022, de vandiktebank 12/2022 en de boven- en kantenfrees van 02/2022. Twee toestellen die reeds meer dan 1 jaar oud zijn. Voor mij geeft dat een gevoel van refurbished toestellen of een overshot dat dringend weg moest, wat de reden zou kunnen zijn van de goedkopere prijs. Bij de boven- en kantentrees was een kleine beschadiging aan het huis. Klium zou dringend zijn huiswerk moeten maken!
Nog nooit zo snel, correct en aan een mooie prijs online aankoop gedaan. Zelf door een een fout van mij, daar ik een 12V ipv 18V exemplaar had geselecteerd, een product heb kunnen retourneren en terugbetaald kreeg, binnen enkele dagen! Ook de communicatie via whatsapp liep zeer vlot en correct, binnen het half uur tijdens kantooruren steeds een duidelijk antwoord/reactie. Mijn ervaring bij Klium is zo gunstig dat ik er niet over twijfel mijn volgende aankopen van elektrisch gereedschap hier aan te kopen!
Mooie producten, goede prijs en snelle verzending. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef zijn de verzendkosten. Ik had gratis verzendkosten maar was nog wat vergeten met mijn bestelling. Als ik dat als of wil hebben via klium kost het 11 euro verzendkosten. Dat is duurder dan de pakketdienst rekent. En daar ben ik het niet mee eens.
Ruim drie jaar geleden een Makita afkortzaag gekocht en deze week een Dewalt zaagtafel. Ik kan niet anders zeggen dat het weer keurig is verzonden en binnen een dag is geleverd. Ook de prijzen van Klium zijn zeer scherp, vooral als kleine ondernemer betaal je geen belasting wat zeer voordelig uitpakt. Wederom weer bedank Klium!!
Pakket door een verkeerde postcode op een verkeerde plek "bezorgd" maar op dat adres nooit in ontvangst genomen: Klium wijst naar Post-NL en post-NL wijst naar Klium. Uiteindelijk heeft Klium uit coulance de artikelen kosteloos opnieuw verstuurd. Ik ben tevreden met de afhandeling van deze klacht.
product snel geleverd. Tot je het wil terug sturen...... niet mogelijk. na meerdere pogingen op de chat. want iets anders gaat niet. ze sturen eerst een standaard antwoord om de schrijfwijze na te kijken. als blijkt na het versturen van een screenshot dat het probleem daar niet aan ligt, hoor je ze niet meer. en blijf je met alles gewoon zitten. Nog nooit zo amateuristisch behandeld geweest online!
We zijn al meermaals voor het blok gesteld dat producten die in stock zijn en dus snel geleverd kunnen worden, toch meer dan een maand later pas geleverd worden. Dus informatie op de webshop is niet altijd even betrouwbaar. Als je gereedschap koopt heb je dat nu tekort, 1 weekje wachten is nog oké maar geen 5 a 6 weken
Een verademing voor wie ervaringen heeft met bedrijven die niet klantvriendelijk zijn. Ik had een verkeerd mail adres doorgeven bij de bestelling. Telefonisch direct geregeld in een tijd waar sommige bedrijven een bandje met een keuzemenu laten spelen dat niet werkt maar je wel op kosten jaagt !
Klium heeft een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen m.b.t. Festool. De verzendkosten zijn ca. € 10,- wanneer je een bestelling plaatst onder de € 75,- Ik bestelde de verbindingsstukken 577039 van Festool. Na een bericht gestuurd te hebben via Facebook, kreeg ik binnen een uur een reactie. Er is daarna uitzonderlijke service geleverd op mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden over de service en de snelle levering. Binnen 48 uur was mijn bestelling thuis geleverd. Ik raad dit bedrijf zeker aan !
Was de eerste keer dat ik bij Klium bestelde. De goederen oa een zaagtafel werden geleverd op de verwachte leverdatum. Alles was degelijk en stevig verpakt op een pallet en werd via een transpallet tot achteraan onze woning gebracht. Top ervaring dus met Klium! Die staan bij mij met stip genoteerd wanneer ik nog zaken ga bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid