facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kliniek Sint-Jozef vzw

Kliniek Sint-Jozef vzw

Info

De Kliniek St.-Jozef vzw, Centrum voor Psychiatrie en Psychotherapie, Boterstraat 6, 8740 Pittem is een middelgroot ziekenhuis en richt zich tot mensen met psychiatrische, psychische en verslavingsproblemen.

Geschiedenis

Door multidisciplinaire teams worden gespecialiseerde programma’s aangeboden voor specifieke doelgroepen. De behandeling wordt georganiseerd in specifieke zorgeenheden.

Momenteel zijn er meer dan 230 mensen in volledige of partiële behandeling, en werken er ongeveer 250 personeelsleden.
Jaarlijks worden ongeveer 1000 mensen opgenomen voor een intensieve behandeling van enkele weken tot enkele maanden. Er zijn geen gedwongen opnames.

Adres: Boterstraat 6, 8740 Pittem
Telefoonnummer: 051 46 70 41
Stad: Pittem
Route: Boterstraat 6
Postcode: 8740



op zoek naar gerelateerd: Sint Jozef Pittem kamers, Pittem Psychiatrie jongvolwassenen, Ontwenning Pittem, Medisch secretariaat Pittem, Open venster Pittem, Pittem psychiatrie creatieve therapie, Kliniek Sint-Jozef Pittem Facebook, Sint-Jozef Pittem Vacatures
Recensies
Topziekenhuis! Mogelijkheid tot vegetarische maaltijden. Lekker eten. Kamers zijn oud maar goed onderhouden. Personeel is vriendelijk en staat bijna altijd klaar voor een babbel. Hier hebben ze echt mijn leven gered.
heel lekker eten en een mooie omgeving ook zeer vriendelijke werknemers dankjewel pittem
Absoluut te mijden. Heb er enkele weken geweest, de psychiater zat te lachen met mij achter mijn rug met de huisarts. De psychiater nam mijn klachten niet ernstig en weigerde om mijn medicatie ivm hart en psychiatrie beta blokkers op elkaar af te stemmen. Het beste aan mijn verblijf daar was een roste kater.
Dit is een zeer goede kliniek. Echt waar. Tante, nonkel, mijn papa en ik zelf, allen zijn we hier geholpen en steeds welkom. In slechte maar vooral ook in goede dagen!!! Prachtige omgeving, lekker eten en verzorgings aanbod op maat!
2 weken geleden mijn vriendin opgenomen. Door antidepressiva die ze daar krijgt is het niet meer hetzelfde meisje, emoties worden gemanipuleerd. Zelfs niet meer kunnen huilen, is toch geen oplossing naar partner toe. Zijn pillen daar dan altijd de 1ste oplossing
Ik wil de dokters en het personeel hierbij nog eens extra bedanken voor het fantastische werk dat zij leveren voor mensen die totaal aan de grond zitten door hen de juiste hulp te verlenen. Ikzelf denk nog dagelijks aan jullie met een warm hart en het heeft mij nog altijd de nodige kracht om geen alcohol meer te drinken sedert 3 jaar nu. Vele groeten aan iedereen en bedankt uit de grond van mijn hart Liefs Marleen DE mey
Men wordt zeer goed opgevolgd door vakkundige therapeuten.Met een beetje medewerking kom je goed vooruit in je behandeling. Gelegen in een prachtig groen kader. Alles wordt netjes onderhouden, de kamers zijn sober, in de leefruimten kan je tot rust komen, tv kijken. Binnen en buiten sporten, fietsen ter beschikking. De kantine biedt voldoende keuze en goede maaltijden aan.
Door een onkundige psycholoog werd de broer/zus relatie vernield. Zus werd verteld dat ze alle relatie met psychiatrie moest breken na behandeling, inclusief relatie met haar broer die daar dus ook verbleef. Neuro linguistisch programmeren NLP is een strekking in de psychologie, het heeft ons gezin kapotgemaakt. Opletten met brainwashen, Pittem is mogelijk niet geschikt voor uw kinderen gezamenlijk. Dit is niet wat broer wil, en waarschijnlijk ook de zus niet. Het gebeurde in de Jeugdkliniek, jaren '90.
Dit is een van de slechtste ziekenhuis die er bestaat persoon staat constant te liegen tegen alles en iedereen
Een slechte ervaring, een nare plaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid