facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor klimatechnics.be

Info

KLIMA-TECHNICS - Pieter De Nijs is reeds 18 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen, airco en zonnepanelen.



"Klima-technics is een bedrijf dat opgericht is in 2002 door Pieter De Nijs. Wij spitsen ons voornamelijk toe op alternatieve energie zoals airco, warmtepompen en zonnepanelen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, een mooie afwerking en goede nazorg staat bij ons centraal."
Adres: Speckaertstraat 53, 9340 Lede
Telefoonnummer: +32498101837
Stad: Lede
Route: Speckaertstraat 53
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Klimatechnics Turnhout, Airco installateur Lede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
reTech reTech 876 meter Ik heb al 3 keer mijn scherm hier laten vervangen en ben steeds tevreden buiten gegaa...
Café De Kuip Café De Kuip 1 km Gezellig volks café in Lede. Je kan er dartsen en tapbiljart spelen. Zeer schappelijk...
Visvijver T'kantientje Visvijver T'kantientje 1 km Zeer leuke plaats , Mario Café baas zeer vriendelijk altijd ambiance ik ga er supper ...
LICHTidee LICHTidee 2 km Mooie zaak, gedreven zaakvoerster met kennis van zaken
Frituur T' Snacksken Frituur T' Snacksken 2 km Lekkere frieten zalig stoofvlees. Vriendelijke bediening.
Rent A Jin Rent A Jin 2 km De jins van scouts Lede hebben dit jaar het concept Rent a Jin opgestart: Jullie kunn...
Hoeve den Heiplas Hoeve den Heiplas 3 km goede patatten
Nieuwstraat 125 Nieuwstraat 125 49 km Nieuwstraat 125 is een unieke ervaring voor zowel particulieren als professionelen. L...
Recensies
Communicatie top, duidelijke en correcte afspraken. De installatie van onze airco's was zeer professioneel en ze doen bovendien meer dan hun best om alles netjes uit te voeren en achter te laten. Tevreden klant!
-Aangenaam en duidelijk verkoopsbezoek waarbij er actief werd nagedacht over de beste oplossing om airco in de meeste ruimtes van de woning te plaatsen. -Snel nadien een overzichtelijke en eerlijke offerte gekregen. -Plaatsing uiteindelijk een kleine maand na de beloofde datum klein minpuntje dat hier niet over gecommuniceerd werd, maar nog steeds snelle plaatsing na bestelling 10 wkn na ondertekening offerte. -Ook door de plaatsers werd goed nagedacht over de optimale gang van zaken. Het plaatsen zelf gebeurde ongelooflijk proper. Het zijn toch redelijk ingrijpende werken dakdoorvoer, muurdoorvoeren, maar alles is zeer netjes achtergelaten. Minimaal stof, geen handen op de muren, ... Echt hoedje af hiervoor! - Alles werkt naar behoren en de factuur kwam overeen met de offerte.
Zeer tevreden over de offerte en plaatsing van de airco's. De installateurs waren zeer vriendelijk en professioneel. Ze bedachten steeds de beste oplossing voor de kabels en afloop van de drainage. Ze hebben alles ook netjes achter gelaten. Bedankt voor de snelle en uitstekende service!
Duidelijke communicatie en zeer proper werk ! Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van de airco's in onze slaapkamers.
Beste Pieter, Het opnemen van de offerte is vlot verlopen. De installatie werd zéér goed uitgevoerd door techniekers Louis en Johan. Beiden denken in functie van de klant en op lange termijn en proberen bijvoorbeeld opvoerpompjes voor condenswater te vermijden. Eén buitenunit en 2 binnen-units werden vakkundig op één werkdag geplaatst. Tijdens de voorbije warme dagen hebben we er al veel geniet van gehad. Bedankt daarvoor! Bart en Ilse
Communicate voor, na, tijdens... top! Goeie, propere proffesionele installateurs. Aanrader !
Van de vele airco aannemers die we over de vloer gehad hebben sprongen de mensen van Klima-Technics er echt wel uit. Vanaf het eerste contact met Anthony, die de verkoop op zich nam, tot de installatie was alles tot in de puntjes in orde. Geen problemen gehad en zeer tevreden van de samsung air free toestellen. Ik kan ze alleen maar aanraden! Toffe, vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en meedenken om een mooi project te realiseren. Super bedankt voor alle goeie werken! Nog veel succes verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid