facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klikout - Hilde Segers

Klikout - Hilde Segers

Info

Ongedwongen, spontane fotografie buiten de studio. Ik ga samen met jou op stap in de natuur, bij je thuis,..om "naturel" beelden te maken.



"Ongedwongen, spontane fotografie. Ik ga graag samen met jou op stap in de natuur, bij je thuis ....om "naturel" beelden te maken. Ook bij mij thuis in mijn eigen studio kunnen die "spontane" foto's tot stand komen."
Adres: Groenstraat 24, 9180 Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32497751840
Stad: Moerbeke
Route: Groenstraat 24
Postcode: 9180


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jazz Heyninck Fotografie Jazz Heyninck Fotografie 1 km Jazz is top met kinderen! Onze jongens zijn anders heel erg verlegen maar waren bij J...
Recensies
Met Hilde hebben we al verschillende en alleen maar positieve ervaringen achter de rug. Hilde is een zeer spontane dame en maakt prachtige beelden. Ze is creatief en weet hoe ze levendige foto's moet maken. Bij haar voel je je snel op je gemak en al sta je niet graag voor de lens, toch heb je een fijne tijd gehad met mooie foto's als resultaat. Hilde heeft ervaring op verschillende domeinen van fotografie. Zo hebben wij via Klikout leuke gezinsfoto's, foto's van onze huisdieren alsook onze huwelijksfoto's verkregen. Ben je bij deze nog op zoek naar een fotograaf dan kunnen we Klikout enkel maar aanbevelen!
Voor ons 2e huwelijk mocht het allemaal wat spontaner verlopen. Op onze wenslijst: spontane en relaxte foto's. Via een kennis kregen we de naam van Hilde door en na een bezoekje aan haar website was ik meteen overtuigd. Hilde is zeer spontaan en sleept je mee in haar enthousiasme. Het feit dat het regende heeft zeker geen roet in het eten gegooid, integendeel, de shoot heeft er een extra boost door gekregen. Er zijn zo veel foto's genomen waar wij ons zelfs niet bewust van waren. Het resultaat is supermooi. Heel erg bedankt Hilde voor de fijne dag en het schitterende resultaat.
Super fijne ervaringen … zowel als sport- als gezinsfotograaf weet Hilde de meest spontane, mooie, leuke fotoshoots te maken en dit op een laagdrempelige en rustgevende manier. Beelden zeggen meer dan woorden is dan ook van toepassing. Top
Fotoshoot gepland met de schoonfamilie. In het totaal waren we met 10 waarvan 4 kleine kinderen 4,2,2 en 1 Geen gemakkelijke opdracht dus! Hilde pakte dit zo fantastisch aan. Met geduld, zorgzaamheid maar vooral met ongelofelijk veel enthousiasme ging ze de uitdaging aan. Haar enthousiasme sloeg over op de kinderen maar ook op ons. Hierdoor hebben we super toffe, enthousiaste maar vooral spontane foto's. Je voelt dat Hilde gepassioneerd is door haar vak en dit zie je ook in het eindresultaat. Communicatie verliep steeds vlot en correct. De foto's bekijken om te selecteren gaat heel gemakkelijk door middel van een soort eigen platform. Je scrolt er gemakkelijk doorheen. Maar selecteren is toch niet echt nodig, ze zijn zo leuk.Je wilt ze vast gewoon allemaal! Deze foto's gaan we nog voor de rest van ons leven koesteren. De grootouders en overgrootouders gaan heel blij zijn met de prachtige foto's van hun kleinkinderen.
We hadden als gezin met 3 kinderen een heerlijk relaxte namiddag met Hilde, zelfs met een ik-heb-daar-geen-goesting-voor zoon van 10 jaar en een jonge hond.. Hilde kwam helemaal op verplaatsing naar de plek die we uitgezocht hadden, was op een erg naturelle en geruststellende manier zowel onzichtbaar als zachtjes sturend aanwezig, nam ons op sleeptouw, spotte de mooiste plekjes.. Vooraf waren we goed geïnformeerd over haar manier van werken en hoeveel het ons zou kosten. De foto's waren achteraf heel snel beschikbaar. Een fantastische ervaring en we houden voorlopig niet op met naar de schitterende foto's te kijken.. :- dankjewel ! Jammer dat er maar 5 sterren te geven zijn.. xx
Onlangs zijn wij langs geweest bij Hilde voor een kerstfotoshoot. Wat een fantastische ervaring. Hilde is een super sympathieke en sociale vrouw waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ze neemt uitgebreid haar tijd om de meest geweldige foto's te kunnen maken. Binnen de kortste keren kregen we ook via mail het resultaat doorgestuurd. Wij komen zeker nog terug.
Het klikte en dat weerspiegelde zich in prachtige foto’s! Deze fotoshoot voelde als een buitengewone gezinsuitstap die wondermooi in beeld werd gebracht! Hilde, bedankt om onze ‘true colours’ vast te ‘klikken’!
Wat een madam! Wat een leuke shoot! Ze nam ons dochter Oona mee op een heel plezante aangename en kindvriendelijke manier. Dit resulteerde in prachtige communie foto’s! Nog even wachten tot 7 mei en dan kan je onze dochter zien schitteren op haar pagina! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Klikout - Hilde Segers met het openbaar vervoer


Moerbeke-Waas, Spelonckvaart 300 meter
240
Moerbeke-Waas Spelonckvaart 300 meter
240

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid