facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klief

Klief
Adres: Zeedijk 286, 8400 Oostende, België
Telefoonnummer: 059 70 51 81
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Oostende
Route: Zeedijk
Huisnummer: 286
Postcode: 8400


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AZ Oostende campus Henri Serruys AZ Oostende campus Henri Serruys 3 km Gisteren met ambulance binnen gebracht na een epileptische aanval. Ik wist niet wat e...
Recensies
Opname februari - april 2024.nGa er niet voor comfortabele kamers, wel voor de behandeling.nKamer:nEr is geen zetel in de kamer om in te zitten. Zelfs wie terug kan stappen, moet de rolstoel in wil hij niet in bed tv moeten kijken of een boek lezen. Dit tenzij je een gewone stoel comfortabel kan noemen om bij tv-kijken een stijve nek en een nog meer pijnlijke heup op te lopen na je operatie.nDe wind giert door de kieren van de ramen naar binnen dus handdoeken leggen is de enige oplossing.nNogal droef voor een kamer die zogezegd gerenoveerd is en waar meer dan €130 oplegkosten per dag voor gevraagd wordt.nDe 2 persoonskamers hebben zelfs maar 1 kleine televisie om te delen met de kamergenoot. Niet echt van deze tijd.nAllemaal nogal een shock als je vanuit een ander gerenoveerd ziekenhuis komt.nnBehandeling: revalidatie en personeel doen zeker hun best en zijn vriendelijk. Goede behandeling ook, vooral van de ergotherapeut en de verpleging en de sociale dienst. Iedereen was vriendelijk.nnWel blij dat het maar voor een korte opname was bij mijn moeder.
Zelf 4 weken verbleven, herstel knie, nu ambulante therapie. Er is geen betere behandeling mogelijk! Kamer ruim, eten zeer lekker. Verpleging en therapeuten top!
Ik ben opgenomen op het 5 de verdiep op 22 maart 2024. Waar ik zo naar uit keek om te herstellen van wat ik dacht een eenvoudige heup operatie.nMaar de dag dat ik toe kwam liep het al mis met mijn thuis medicatie, ik heb alles afgegeven ook mijn oxynorm die ik dagelijks neem.nIk kreeg die dag in mijn potje oyx contin wetende met de vele medijnen dat ik slik dat die niet helpen ik ben niet overstag geweest en mijn oxynorm opgeëist omdat ik enorm verging van de pijn doordat ik ook zwaar chronische pijnpatiente ben. Dus de steen werd al meteen gezet op dag 1. Na 1 week kreeg ik zo pijn dat ik nog amper kon steunen op mijn been moest blijven fysio en kine doen ongeveer 2 uurtjes war een marteling begon te worden....ik moest blijven gaan maar bleef meer en meer pijn doen en mijn been bleef zwellen!!! Ik heb dagelijks gesmeekt om de fysische geneesheer te kunnen zien. Zag hem regelmatig langs mijn deur komen maar binnen dat ging niet hij heeft wel een foto aangevraagd maar voor hem was alles in orde. Ik begon stilletjes aan te crashen van de pijn mijn vriend was mijn grootste steun de verpleegkundige kon ik ook niet op rekenen heb mij zo eenzaan alleen en onnoemelijk veel pijn gelaten gevoeld. Ik ging normaal in ontslag gaan op donderdag 18 april heel onverwachts niet herstelt kon niet lopen met krukken maar storten daardoor in en na een gesprek met de psycholoog heb ik besloten om op dinsdag zelf in ontslag te gaan om naar mijn specialist. Die constateerde dat er een enorme vochtophoping was dat hij het risico nam om toch eens het vocht weg te nemen dat waren 15 ampullen van 20 ml vocht in en rond mijn heup en been. Alles was ontstoken 3 dozen antibiotica verder platte rust en 2 zakken ijs gedurend benen omhoog tot vandaag nog steeds niet genezen en nog veel pijn en een depressie erbij ....wat ga je hier aan doen. Is het niet aan jullie om naar de patient te luisteren ik was nier alleen op dat moment om van de kamers maar te zwijgen. Zeer bouwvallig de vensters vlogen bij storm altijd open de douche werkte amper.en moest notabene s'nachts mijn ijszak zelf vullen terwijl ik amper uit mijn bed kon van de pijn. Ik welk ziekenhuis zitten wij hier stel ik mij de vraag !!!!! MAAR IK BEN HET GROOTSTE SLACHTOFFER NOG ALTIJD EN JULLIE DRAAIEN DE RUG OM ?
Kan alleen maar positief zijn over mijn revalidatie in het IZBO ,zeer goede verzorging,lekker eten,mooie kamer met zicht op zee,kan het iedereen aanraden om daar te revalideren.
TE VERMIJDENnMijn moeder werd opgenomen in dit centrum na eeen vrij ernstige chirurgische complicatie aan haar rugnNa 4 maanden zorg bleef mijn moder aandringen om de doctor te zien om nieuws te krijgenneen van de artsen kwam uiteindelijk naar haar kamer en zei haar dat ze nooit meer zou kunnen lopen , ZONDER enig bewijs om zijn diagnose te ondersteunen, zoals een MRI-scan of een ander onderzoek.nZe was verwoest en gelukkig hebben we haar kunnen behouden , want na de uitslag van MRI en veel doorzettingsvermogen en aangepaste zorg is ze goed op weg om weer te kunnen lopen !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid