facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KleineTovenaar.eu

KleineTovenaar.eu

Info

KleineTovenaar.eu richt zich met leuke speelgoed- en geschenkartikelen op baby'tjes, peuters en kleuters. Ontdek ook onze kortingsacties.

Geschiedenis

KleineTovenaar.eu richt zich met originele en leuke speelgoed- en geschenkartikelen op baby'tjes, peuters en kleuters. Wij hebben een ruim assortiment dat direct leverbaar is. Bovendien kan u betalen via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, Bancontact/Mr Cash, overschrijving. Direct na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling naar u verzonden. PS: mama & papa kunnen ook zichzelf een geschenkje geven in ons hoekje speciaal voor hen...



"Kleinetovenaar eu is een gespecialiseerde online shop met babyartikelen, leuke lifestyle producten en duurzaam speelgoed voor trendy en happy kids.Origineel, ecologisch en duurzaam zijn de kernwoorden waar we ons aan vasthouden. Loopauto's, knuffels, speelgoed, telkens van waardevolle merken die kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen. Heel binnenkort kan u onze winkel komen bezoeken om de producten te komen bekijken, uw bestelling afhalen en leuke spulletjes kopen.Voor mama en papa hebben we ook gezellige, mooie spulletjes om te geven en te krijgen, om te ontspannen en te genieten.Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze webshop!"
Adres: Zundertseweg 2a, 2321 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0486128150
Stad: Hoogstraten
Route: Zundertseweg 2a
Postcode: 2321


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenboetiek Bloemenboetiek 5 km Zeer mooie bloemen zaak. Veel keuze in planten en snijbloemen , als ook binnenhuis de...
Maskerfaces Maskerfaces 5 km Wij verkopen merken zoals, Armani - Gucci - Prada - Miu Miu - Burberry - Louis Vuitto...
Optiek Dominiek Optiek Dominiek 5 km Wat een ontzettend goede zaak! Ook zeker voor de aller kleinste een aanrader!
Very Chic Fashion & Life-style Very Chic Fashion & Life-style 5 km Heel vriendelijk geholpen!
Recensies
Hele fijne webshop met mooie, leuke spullen. Na een vraag van mij kreeg ik meteen antwoord, hoewel het al na sluitingsuren was. Heel vriendelijk en persoonlijk contact, snelle levering, goed verpakt en een persoonlijk briefje erbij. Het product dat ik gekocht heb was ook nog eens heel goedkoop. Een AANRADER!!! Hartelijk dank.
Wegens een fout vanwege de koerierdienst had ik mijn bestelde artikelen niet ontvangen. Kleinetovenaar.eu heeft mij dan zelf de baby artikelen komen brengen die ik dringend nodig had, na de kantooruren ! Zeer menselijk en klantvriendelijk van hun. Top bedrijf.
Hele slechte ervaring met deze webshop. Product niet leverbaar terwijl op de website staat dat ze het binnen 2 dagen kunnen leveren. Vervolgens heel kort en bot mail contact. Totaal niet oplossingsgericht. Ik ga hier niet meer bestellen.
Leuk winkeltje met orginele producten! Zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam personeel. Ik ga hier zeker nog eens shoppen!
Perfecte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid