facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Strand Jabbeke

Klein Strand Jabbeke

Info

Recreatiedomein - vakantiepark - bungalowpark - camping

Vacances loisirs -parc bungalow -camping

Recreation area-holiday park-bungalow park-camping

Freizeit Bereich-Holiday Park-Bungalow Park-camping



"Het vakantiepark ligt op slechts 15 minuten rijden van Brugge en aan de rand van Jabbeke. Recreatiedomein Klein Strand biedt een strand, een eigen terras, gratis WiFi en diverse accomodatiemogelijkheden.Je kunt zelf maaltijden bereiden in de keuken van één van onze chalets of genieten van heerlijke gerechten in het restaurant China Garden en het Grill Restaurant.Je kunt gebruikmaken van het buitenzwembad, de watersportfaciliteiten en een tennisbaan. Ontspan in de tuin of op het terras van Holidaypark Klein Strand.In slechts 10 minuten rij je naar Oostende. Het Noordzeestrand is met de auto in 15 minuten te bereiken en de A10 in 2 minuten.We spreken jouw taal!"
Adres:
Telefoonnummer: +3250811440
Stad: Jabbeke


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: klein strand - jabbeke tarieven, Klein Strand Jabbeke plattegrond, Klein Strand Jabbeke te koop, Klein Strand Jabbeke te huur, Klein Strand Oostende, Klein Strand Jabbeke open water zwemmen, Jabbeke België, Camping Klein Strand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klein Strand Jabbeke Klein Strand Jabbeke 96 meter Bij aankomst wordt je verwelkomd door vuilniszakken naast afvalbakken die leeg zijn, ...
Ducky Club Ducky Club 96 meter Kinderanimatie van het klein strand
Chalet Ballegeer Chalet Ballegeer 235 meter
BRO.GO Sportstages / Sportevents vzw BRO.GO Sportstages / Sportevents vzw 267 meter Sportstages en Evenementen op maat !
Scouts Permeke Jabbeke Scouts Permeke Jabbeke 407 meter Aan de achterkant van het vrijetijdscentrum is de plaats waar jij met je avontuurlijk...
Pollin Marc & Geert Pollin Marc & Geert 2 km Resultaten en foto's van de duiven van Pollin Marc & Geert
Vakantiewoning De Perelaar Vakantiewoning De Perelaar 2 km Vertaald door Google Antieke vakantiewoning die zeer schoon en comfortabel is. De eig...
Amanzie Amanzie 2 km Aanrader! We hebben genoten van onze SUP-initiatie! Sten heeft ons twee 50 plussers m...
Pico Bello Ruitersport Pico Bello Ruitersport 2 km Zeer mooie winkel met leuke artikelen. De bediening is ook top. Ze zorgen voor persoo...
Duins Genot Duins Genot 4 km Echt een fantastisch huis! Alles is erg mooi ingericht en het ziet er gewoon fantasti...
Bushcraft Bushcraft 4 km Super, correcte prijs en zeer klantvriendelijk Grtjs Olivier spillier
Recensies
Mooie standplaats maar daar heb je het ook mee gezegd. Sanitair een grote aanfluiting 50% van de wastafels werkte de kranen niet. Hygiëne vies slecht gepoetst en douche met een pasje. Om je handen af te drogen op de wc dat moet je met papier doen wat ze ook op de toilet gebruiken. Heb je een comfort plaatst daar zit ook een tv aansluiting, alleen werkt die niet. Daar zijn ze 2 weken mee bezig geweest , en iedere keer we laten wat weten. En respons om iets terug te betalen vergeet dat maar. Dus mooi niet. En als je de reviews leest is dat al een tijdje zo. Jammer dat ik van tevoren moest betalen anders was ik vertrokken. Er was bij de ingang een springkussen de stroom was afgetapt uit een kampeer aansluiting met kroonsteentjes. Lang leve de veiligheid. Dus mensen denk goed na wat je doet. Dit is toch echt niet meer van deze tijd.
Beste wij staan nu reeds al 11jaar op de camping met onze stacaravan en uit noodzaak gaan wij het verkopen luidruchtige achterburen waar er niets aan gedaan worddat heeft gans onze vakantie kapot gemaakt tot in de late uren was er geluid van luide muziek en geschreeuw je belt de conserge op om het te melden en tot onze verbazing doet die gewoon niets omdat het zijn vrienden zijn waar hij zijn pintje krijgt en op de koop toe gewoon doodleuk zegt feest maar verder dat we de politie gebeld moeten hebben en tot nu toe staat alles te koop want op medewerking van het bureau krijgen we niet want ik wil degelijk een gesprek met de partijen ik vind het erg dat we moeten plaats maken mensen boek nooit bij klein Strand vroeger veel beter nu alles te danken aan Jan en conciërge
Vreselijk! Echt niet boeken! Wij hadden ver van tevoren geboekt en een plekje uitgezocht. Eenmaal daar stonden er andere mensen op onze plek. Receptie snapte er zelf ook niets van. Werd niets aan gedaan. We mochten op een andere kleinere plek staan. Verder geen excuses of iets van tegemoetkoming van het personeel.Verder was ook niet van tevoren medegedeeld dat het meer al ruim 2 weken dicht was als gevolg van blauwalg. Alles ziet er onverzorgd uit. Personeel niet heel klantvriendelijk. Wij hebben ons geld teruggekregen en zijn huiswaarts gegaan met drie zeer teleurgestelde kinderen. Wat een domper.
Ik heb aardig wat ervaring met camperen. Van bij de boer totaal geen voorzieningen tot aan Glamping meest luxe wat je maar kunt verwachten. Mijn ervaring met Klein Strand Jabbeke. - Enkele maanden geleden gereserveerd voor een plek vlakbij het toiletgebouw grote prio voor mij ivm medische klachten! Bij aankomt niet de gereserveerde plek maar helemaal achteraan op de camping 150mtr afstand want iemand had bijgeboekt op"onze"plek. S'nachts paar keer op en neer maar het toiletgebouw is dan echt geen pretje. - toiletgebouw, vies! W.c brillen die gescheurd zijn of er totaal niet op zitten! Schoonmaak komt te weinig om echt resultaat te boeken, dus over het algemeen vieze w.c en douches. Vaak alleen koud water, terwijl je betaald voor warm! - camping, van mooie caravans tot vieze oude meuk wat uit elkaar valt!. - rioollucht sterk aanwezig op de camping, afval stapelt zich op honderden zakken afval naast de containers! - ik slaap jaren met oordoppen in, maar het geluid van de snelweg s' nacht erg hinderlijk aanwezig! - het meer, wegens blauw alg geen gebruik mogen maken van het meer. Staat op de website onder kopje"zwemmen". - WiFi, moet zeggen, goed bereik op de camping, goede snelheid om te streamen van Netflix. Complimenten! - wij zijn 4 dagen eerder naar huis gegaan dan wat we hadden geboekt, als zelf de kinderen klagen over de camping gaat er iets mis! Conclussie: bespaar jezelf en het gezin deze miserie en zoek een andere camping. Wij komen hier niet mee terug!!
Verschrikkelijke camping. Nooit meer dat ze ons daar zien. Sanitair vuil, Wordt niet genoeg gepoetst. Zeer luide camping. Zelfs om 3 uur snachts durven er nog mensen met hun auto rond te rijden en toeteren. Schandalig! Ook stinkt de camping. Hangt heel de dag een vieze rioolgeur. Als ik nul sterren kon geven, had ik dit gedaan.
Heel vriendelijk personeel! Slordig terrein. Cafetaria nodigt niet echt uit, ramen hangen vol met reclame posters. Sanitair, heel slordig en vies. Misschien dat de gasten hierzelf ook iets aan kunnen doen. Campingplaats slordig achtergelaten, wordt niet naar gekeken voordat een ander er op komt. Papieren handdoeken bij de toiletten, beter weglaten, wordt één grote bende.
Leuke aquapark, de bar is duur, mojito van een colruyt bidon zonder smaak een mojito zonder alcool echt niet lekker,, super slecht voor de prijs. Jammer genoeg want de aquapark is super leuk. Misschien verse munt in de mojito zou al geen luxe zijn.
Toffe camping voor jong en oud. Toileten en douches zijn zeer proper maar de buiten omgeving kan toch wel wat properder. Maar wij hebben er van genoten! Bedankt aan alle mensen die hier aan meewerken wij zijn hier heel vriendelijk onthaald!
Gelukkig was ons gezelschap zeer goed, anders was het maar een triestige vakantie! Bij aankomst, stond er nog iemand op onze kampeerplaats terwijl wij extra voorkeurskosten betaald hadden. Het personeel wees ons andere plaatsen toe, maar dit waren niet de plaatsen die wij wouden. Uiteindelijk ZELF de mensen op onze plaats aangesproken dat wij voor deze plaats extra betaald hadden. Gelukkig was dit een vriendelijk gezin en hebben ze opgeruimd zodat wij op onze plaats konden staan. De plaats was ook heel gezellig! Maar jammer dat een bezoekje naar het sanitair tegen mijn goesting moest! Ik ging nog liever stinkend op uitstap dan dat ik hier de douche in kroop Dat je moet betalen voor warm water van de douche, oke.. maar dan nog zo een onzuivere douche krijgen? Nee! Ik voelde mij nog steeds vies als ik gewassen was.. Laten we zwijgen over het feit dat men moet betalen voor warm afwaswater?! Heel vreemd.. De taverne was niet echt uitnodigend om iets te gaan drinken, maar nogmaals: chance dat ons gezelschap echt goed was! Buiten dat, hebben we E-bikes gehuurd vanuit de camping, en ik moet zeggen: ferme fietsen! We hebben een leuke fietstocht kunnen maken! Onze kampeerplaats was ook zeer ruim, gezellig en rustig. Ook hierover niks te klagen! Een tip voor het personeel: DOE IETS AAN HET SANITAIR! Dit zal heel veel doen aan jullie camping! Ik persoonlijk kom hier niet meer terug, ik ben dankbaar voor ons gezelschap die we bij hadden! Het eerste wat wij gedaan hebben bij thuiskomst is douchen, een half uur douchen! Eindelijk een propere douche. Jammer.
Op het kampeergedeelte camping bestaat uit 2 delen mooie plekken. Net sanitair. Ga vooral naar de horeca....heerlijke soorten bier en geweldige borrelassorti. Aardig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid