facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klavervier

Klavervier
Adres: Brusselsestraat 88 A , Lennik 1750, BE
Telefoonnummer: 02 460 84 32
Stad: Lennik
Route: Brusselsestraat 88 A
Postcode: 1750


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 18:30-21:30
Dinsdag: 12:00-15:00
Vrijdag: 12:00-15:00
Vrijdag: 18:30-21:30
Zaterdag: 18:30-21:30
Zondag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Gooik, Klavervier menukaart, Restaurant Wambeek, Take away Lennik, Brasserie Lennik, Restaurant Schepdaal, Restaurant Dilbeek, Sir Kwinten Lennik
Recensies
Mooi en gezellig restaurant met aangenaam kader. Gelegen op mooie locatie. Ruime zitplaatsen, leuke veranda en terras. Heel vriendelijke ontvangst en bediening! Heel lekker gegeten! Prijs /kwaliteit zeer goed. Parkeergelegenheid nabij. Klavervier is een aanrader!
Zeer lekker gegeten, eten van topkwaliteit. Bediening was ook zeer vriendelijk. Super bezoek gehad aan Klavervier.
Heel lekker eten, gezellige sfeer en goede bediening . Zeker aanrader om is te gaan etenEten: 5/5
Kan alleen maar bevestigen wat vorige klanten schrijven lekker, vriendelijk en het was aangename sfeerService: 5/5
Wij waren met drie koppels te gast op zondagavond. Alle schotels waren lekker en werden met de glimlach opgediend. Er was iets fout gelopen met de bestelling van de voorgerechten maar dit werd professioneel opgelost door de eigenaar. Kortom een topavond en een adres om terug te keren.
De tomaat garnaal was geweldig lekker en zeker ook meer dan voldoende! Weinig plaatsen waar je zoveel garnaaltjes krijgt! En de tomaat was zelfs geschild! Bediening ook tiptop!Wij gaan zeker nog terug!
Super vriendelijke bediening, altijd met de glimlach. Heel lekker gegeten! Wij komen zeker terug. Ziet er ook een leuk zomerterras uit.
Zeer aangenaam en zeer lekker eten met potentieel voor 5 sterren. Maar wel echt aan de prijzige kant. De prijs is zeker acceptabel voor de voeding, maar dan moet alle rest ook foutloos en vlekkeloos gebeuren. Vandaar de 4*, maar ik kom voor een gelegenheid terug.
Zeker aan te raden voor iedereen die lekker wil gaan eten in een rustig kader met een zeer vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Zeer aangenaam verfijnd en mooi restauantje, met echt wel fijne bediening, lekker eten, verzorgd, vers. Zoals het moet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid