facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klavertje4Diest

Klavertje4Diest
Adres: Koning Albertstraat 108, 3290 Diest
Telefoonnummer: 013 31 46 59
Stad: Diest
Route: Koning Albertstraat 108
Postcode: 3290


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Klavertje Vier Hoogstraten, Klavertje Vier Wuustwezel Openingsuren, Klavertje Vier Kalmthout, Klavertje vier Cadeautje, Klavertje Vier Speelgoed, Klavertje Vier Kapellen, Klavertje Vier Basisschool, Copycenter Tessenderlo
Recensies
Vriendelijke ontvangst goed geholpen.
Vriendelijke verkoopster. Goed advies.
Een winkel die zeker een review waard is. Ik ben de laatste dagen een aantal keer bij hen geweest. Sven zoekt tot hij de best mogelijke scan kan maken. Daarnaast krijg je deskundig advies waardoor mijn tekeningen echt gezien mogen worden. Bedankt aan alle medewerkers van Klavertje vier.
Extreem duur. Voor het afdrukken van een cursus die bestaat uit verschillende artikels heeft men voor ieder artikel apart geteld ipv het geheel aan pagina's waardoor ik meer dan 10 cent per pagina betaalde itt tot een 5 tal cent bij grote hoeveelheden in het leuvense. Dat men dit zo telt werd op voorhand niet vermeld.
Zeer groot aanbod aan kalenders en erg vriendelijke bediening. We keren zeker terug!
Het drukwerk wordt met kennis van zaken en in onderling overleg afgewerkt en bijzonder snel geleverd. Topservice aan een zeer correcte prijs!!
Goede opvolging en correcte prijs. Ook voor kleine oplages.
Goede service. Prijs kwaliteit!
Leuke kleine zaak voor schoolgerief, copy's, verf en knutsel materialen,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid