facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klassieker van het Goede Doel

Klassieker van het Goede Doel

Info

WTC De Leierenners organiseren op 13 april opnieuw een topevenement voor alle wielertoeristen en recreanten uit de streek.

Geschiedenis

Op 31 januari 2013 nam gouverneur André Denys afscheid van zijn ambt als gouverneur van de Provincie Oost-Vlaanderen.
Acht edities van de Rit van de Gouverneur hebben 25.000 sportievelingen op de been gebracht. Meer dan 50.000 EUR kon er geschonken worden aan het goede doel.

WTC De Leierenners Zulte wil ook na het overlijden van André Denys die traditie verderzetten. Het is voor de club een eer om het nalatenschap van André verder uit te bouwen.

Fietsliefhebbers van alle strekkingen kunnen naar lievelust de Vlaamse Ardennen doorkruisen en hun eigen grenzen verleggen. Achteraf kunnen de verhalen wat aangedikt worden in de cafetaria (alle consumptie aan 1 EUR). De opbrengst van het evenement gaat opnieuw naar een goed doel.

Adres: Sporthal, Waalstraat 118, 9870 Zulte
Telefoonnummer: 0472 90 83 45
Stad: Zulte
Route: Sporthal, Waalstraat 118
Postcode: 9870



op zoek naar gerelateerd: Fietsen voor het goede doel 2022, Klassieker van het goede doel RouteYou, Coppa Grinta, Etixx Classic 2022, DDW Classic
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid