facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klankdruppels

Klankdruppels

Info

Klankheling en -ontspanning:
Als klankwerker laat ik mensen ontspannen door middel van mijn stem en allerlei etnische instrumenten waarvan niet alleen de rustgevende klanken, maar ook de trillingen, heel heilzaam zijn voor de mens.

Geschiedenis

Van kindsaf aan ben ik altijd veel bezig geweest met muziek. Als klein meisje liep ik altijd te zingen, als tiener speelde ik gitaar. Toen ik zelf kinderen kreeg, heb ik altijd veel gezongen voor hen, en als ze ouder werden, samen met hen. Toen mijn broer zich enkele etnische instrumenten aanschafte, was ik dan ook heel geïnteresseerd en al snel had ik ook een regenstok en een klankschaal in huis.
Ik merkte meteen dat mijn jongste dochter (toen 11 jaar oud) heel positief reageerde op de klanken en trillingen van deze instrumenten. Zij heeft een meervoudige beperking en kon vaak moeilijk tot rust komen, maar met deze instrumenten lukte het haar wel om te ontspannen. De ervaringen met haar hebben mij ertoe aangezet om me verder te verdiepen in het werken met klank en trillingen.
Dankzij mijn dochter ben ik dan klanksessies beginnen geven in het bijzonder onderwijs. Dat viel zo goed mee, zowel voor de leerlingen als voor mezelf, dat ik dat ben blijven doen en zo is 2 jaar later Klankdruppels geboren.

Tijdens elke klanksessie geniet ik er enorm van om mensen, jong en oud, te kunnen laten ervaren hoe ontspannend en heilzaam de klanken en trillingen van deze etnische instrumenten zijn, al dan niet in combinatie met mijn stem. Tijdens elke klanksessie zit ik "in mijne flow" en voel ik de energie stromen (op het einde zie ik dan ook heel vaak heel rood :-)), dankbaar omdat ik kan doen wat ik graag doe: mensen helpen door hen te laten ontspannen via klank!

Adres: Neerstraat 55, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 0485/376824
Stad: Haacht
Route: Neerstraat 55
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Papier Biënnale Haacht, Keramiek Biënnale Haacht, Keramiek Haacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty4all - Zenhuis Beauty4all - Zenhuis 3 km Top-producten! En bovendien allemaal natuurlijk. Zeer tevreden. Geen last meer van ir...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid