facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klaasinterieurmaatwerk

Klaasinterieurmaatwerk
"Groot of klein interieur project ? Wij werken dit steeds af met de grootste zorg en dit aan een correcte prijs ."
Adres:
Telefoonnummer: 0494132211
Stad: Eksaarde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur ' t Gezoardeken Frituur ' t Gezoardeken 234 meter Altijd een vriendelijke bediening en heerlijke frietjes! Ook de huisgemaakte stoofvle...
Brioen Bouwwerken Brioen Bouwwerken 1 km Een zeer goede aannemer, levert kwaliteit!!
Recensies
Wij hadden voor onze op maat gemaakte kast in de inkom en in onze slaapkamer verschillende offertes gevraagd en voor ons was de keuze gemaakt voor Klaasinterieurmaatwerk door de goede prijs-kwaliteit verhouding en vooral doordat Klaas ook duidelijk meedenkt met de klant en praktische suggesties doet voor het gebruiksgemak. Nu zijn onze kasten al een 2tal weken in gebruik en tip top afgewerkt tot in de perfectie! Wij zouden Klaas zeker aanraden bij vrienden.
We zijn heel tevreden over het ontwerp en de kwaliteit van deze mooie wandkast . Bedankt aan het team KlaasInterieurMaatwerk !
In een hoek van de slaapkamer heeft Klaas-interieur een zeer praktische kleerkast geplaatst. Mooi afgewerkt en met ledverlichting in alle kasten. Degelijk maatwerk dat strekt tot grote tevredenheid. Zeker een aanrader.
Mooie kasten in eikenfineer geplaatst bij ons. Maakt onze bureauruimte helemaal af! Steeds bereid om tijdens de plaatsing nog last minute kleine aanpassingen te doen. Netjes afgewerkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid