facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiss My Coffee

Kiss My Coffee

Info

Koffiebar Ontbijtbar Aperobar Bagelshop

Adres: Leopold 2 laan 250, 8670 Oostduinkerke
Telefoonnummer: 0032494146769
Stad: Oostduinkerke
Route: Leopold 2 laan 250
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Oostduinkerke
Recensies
Kleine, maar fijne zaak. Duidelijk een barista met veel kennis over koffie. Zachte koffie met mooie latte art.Eten: 4/5
Super lang wachten en super onbeleefd. Na 20 min komt zeer onvriendelijke man zeggen dat je aan de bar moet bestellen. Staat op de kaart. Als ik hem zeg dat ik nog geen kaart gekregen heb , loopt hij weg, met de woorden “alst zo zit…” dacht dat hij kaart ging halen , maar hij laat mij gewoon zitten…Eten: 1/5
Lekkere koffie en leuke / gezellige locatie!Eten: 5/5
Als je op zoek bent naar een specialty coffee bar aan de zee, moet je zeker hier langs gaan. Super vriendelijke gastheer. Gezellig interieur en leuk terrasje. Lekkere koffie en huisgemaakte ice tea. Probeer zeker ook de versnaperingen. Lekkere biertjes ook aanwezig.
Lekkerste koffie van Oostduinkerke! Gezellig om te genieten van een kopje koffie in de zon.
Zeer vriendelijke bediening, lekkere bagels en koffie smaakt geweldig!Eten: 5/5
Heerlijke Ethiopië koffie, en latte. Vriendelijk en met passie ;Eten: 4/5
Wij zoeken letterlijk de wereld af naar de beste koffiebars. Al jaren hoop ik op echt goede koffie in Oostduinkerke en dit jaar is dat eindelijk zo ver : Correcte bereidingen. Goede koffie. Lekkere taart. Absolute aanrader. Prijs kwaliteit zeer goed en tot nu toe geen betere koffie in de buurt gevonden. De cappuccino is zeker een aanrader, de espresso wordt zoals het moet met water geserveerd. Update 2023: nog steeds de beste koffiebar !
Lekkere iced filter, ice latte en taart. Vriendelijke barista, leuke gezellige koffiebar. Toffe terras.
TOP koffie! Ik werk zelf in een koffieshop en weet wanneer de koffie goed bereid is, dit was hier zeker het geval! Toen ik binnen kwam nam ik een plaatsje bij het raam de zaak zat niet volledig vol en mijn bestelling werd opgenomen kort nadat ik een keuze had gemaakt. Ik nam de cortado espresso shot met melk, minder melk dan bij cappuccino deze was echt heel lekker! De koffie werd gemaakt met een La Marzocco machine. Naast de lekkere koffie vond ik wel dat er een beetje een ‘drukke’ sfeer rondging, naast het feit dat de uitbater zelf erg relaxed was ik kreeg die indruk doordat volgens mij de ouders van de uitbater heel erg druk in het rond gingen. Het interieur is mooi ingericht met hier en daar leuke vintage toetsen. Er speelt ook leuke jazzy muziek die zorgt voor een rustige sfeer. Ik bleef tot 18:10 en de coffeeshop zat nog bijna helemaal vol, zeker een voordeel dat ook al ben je aan de latere kant je toch nog rustig kan genieten van je drankje. Ik ga zeker terug! Top plekje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid